Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alte patru statii de metrou din Bucuresti vor fi inchise, de miercuri. Vezi programul stabilit de Metrorex pentru modernizare

România Liberă România Liberă,
Alte patru statii de metrou din Bucuresti vor fi inchise, de miercuri. Vezi programul stabilit de Metrorex pentru modernizare

Metrorex anunta noi lucrari de modernizare a cailor de acces din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului va fi inchisa in perioada 16-22 august, pentru modernizarea sistemului de control. continuă pe România Liberă

Ce spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in minivacanta de Sfanta Maria

Directia de Sanatate Publica Bucuresti DSPMB) informeaza ca in perioada 12 - 15 august, in minivacanta de Sfanta Maria, sapte spitale de adulti si doua de copii vor asigura asistenta medicala de urgenta.

O statie de metrou din Londra, redeschisa dupa o alerta de incendiu

Alerta de incendiu la o statie de metrou din Londra, marti la pranz, potrivitthesun. co. uk. Toti pasagerii aflati in statia Holborn au fost evacuati de urgenta, dupa ce tot peronul s-a umplu.

Un barbat din Bucuresti a fost gasit spanzurat in padurea de la Dambovita

Eveniment nefericit in localitatea damboviteana Bolovani. Un barbat de 42 de ani, pe nume Militaru Gabriel, a fost gasit spanzurat in padurea din zona. Barbatul din Bucuresti era.

Un om de afaceri din Bucuresti a fost gasit spanzurat in Dambovita: Era patronul unei fabrici de incaltaminte

Eveniment nefericit in localitatea damboviteana Bolovani. Un barbat de 42 de ani, pe nume Militaru Gabriel, a fost gasit spanzurat in padurea din zona. Barbatul din Bucuresti era.

Sediul Directiei Pasapoarte din strada Virtutii din Bucuresti, inchis luni, desi seful institutiei anuntase ca se lucreaza cu publicul

Un cititor HotNews. ro ne-a transmis fotografii cu circa 20 de oameni care s-au prezentat luni la Serviciul Pasapoarte, sediul din strada Virtutii, care era insa inchis, desi seful Directiei Generale de Pasapoarte, Catela-Claudia Vasile, anuntase ca Serviciile de pasapoarte din 12 judete si municipiul Bucuresti vor lucra cu publicul in aceasta zi.

Big Ben intra in reparatii. Creme de patru ceasul celebru din Londra nu va mai bate

Clopotul Big Ben din celebrul turn cu ceas al Parlamentului britanic va inceta sa mai bata in dupa-amiaza zilei de 21 august si va ramane tacut pentru urmatorii patru ani, durata lucrarilor de.

Incediu la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti

Un incediu a izbucnit astazi la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti, pompierii intervenind la fata locului, iar traficul rutier fiind restrictionat in zona.

Incendiu la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti. Traficul rutier este restrictionat in zona

Un incediu a izbucnit, sambata, la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti, pompierii intervenind la fata locului cu mai multe autospeciale, iar din primele informatii nu sunt victime, relateaza News. ro. Traficul rutier fiind restrictionat in zona.

UPDATE Incendiul izbucnit, sambata dimineata, la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti a fost stins

Un incediu a izbucnit, sambata, la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti, pompierii intervenind la fata locului cu mai multe autospeciale, iar din primele informatii nu sunt victime, relateaza News. ro.

Numeroase suprafete agricole din tara vor prezenta deficite de umiditate

Mai multe suprafete agricole din Maramures, Crisana, Oltenia, Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea vor prezenta deficite de umiditate, iar pe fondul temperaturilor ridicate din aer si de la suprafata solului, procesele biologice ale culturilor agricole vor fi intensificate, arata prognoza agrometeorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 12 - 18 august.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )