Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

B1 B1,
Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca alti doi PSD-isti s-au transferat la Pro Romania. Este vorba despre Gabriel Petrea si Mihai Nita. continuă pe B1

Gabriel Petrea, fostul lider al tinerilor social-democrati, s-a inscris in Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca fostul lider al tinerilor social-democrati, Gabriel Petrea, care a votat pentru motiunea de cenzura de saptamana trecuta, s-a inscris in Pro Romania.

Un fost deputat PSD s-a inscris in Pro Romania. Ponta: Mai vin si altii!

Fostul deputat PSD Gabriel Petrea s-a inscris luni in Pro Romania. Anuntul a fost facut de presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Astazi s-a inscris si domnul Gabriel Petrea in Pro Romania - n. r.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Florin Calinescu, ironii la adresa lui Victor Ponta: in Pro Romania nu aduni niciun neuron. E DOTTORE. Se pricepe

Florin Calinescu il ironizeaza pe Victor ponta, dupa ce liderul Pro Romania a declarat, luni, ca in PSD nu gasesti in total zece neuroni. Zice Ponta ca atunci cand a intrat in PSD erau oameni.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Ponta: Nu ma intorc in PSD, nu am cum sa fiu presedinte. Am un proiect cu care vreau sa iau oamenii buni din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica seara, ca sunt speculatii informatiile potrivit carora ar vrea sa preia PSD, el explicand ca nu este membru PSD si nici nu doreste sa se inscrie, caz in care nu are cum sa devina presedintele formatiunii. Ponta a precizat, insa, ca are proiectul Pro Romania cu care intentioneaza sa ia oamenii buni din PSD.

Vicepresedintele Pro Romania: Nu credem ca discursul anticipatelor e cinstit fata de alegatori

Alegerile anticipate nu sunt o varianta realista pentru Romania, a declarat vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre. Deocamdata asteptam sa vedem care e propunerea presedintelui de premier. Noi nu.

Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

ALDE si Pro Romania sustin acelasi candidat la prezidentiale, dar nu au aceeasi viziunein ceea ce priveste viitorul guvern. Calin Popescu Tariceanu a remarcat faptul ca pe cei din Pro Romania i-a.

Tariceanu ataca Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, da asigurari ca ALDE nu va fi inghitit de Pro Romania,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )