Libnet.ro
UNICEF

11:46

Alunecari de teren la Leova. Mai multe gospodarii sunt in pericol

Adevărul Adevărul,
Alunecari de teren la Leova. Mai multe gospodarii sunt in pericol

Mai multe case din orasul Leova sunt supuse pericolului de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren. Malul raului Prut in zona s-a surpat pana in gradina unei familii. Pana la casa mai sunt noua metri. Daca nu vor fi intreprinse actiuni, situatia se poate agrava, in pericol fiind puse 12 gospodarii. Declaratii in acest sens a facut pentru IPN primarul orasului Leova, Vitalie Gargaun. continuă pe Adevărul

VIDEO Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii

Pompierii au intervenit, pe parcursul zilei de marti, pentru a scoate apa din mai multe gospodarii si pentru a elibera unele cai de acces catre locuinte, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dambovita.

Apa se retrage cu greu. Pompierii au fost solicitati sa scoata apa din mai multe gospodarii

Bazinele hidrografice Homorodul Mic si Homorodul Mare din judetele Harghita si Brasov au fost sub cod rosu de inundatii, conform unei alte avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Si in Dambovita au fost probleme in urma precipitatiilor. Pompierii au fost solicitati sa intervina Gura Foii, Moreni, Gemenea, Priseaca sau Doicesti unde mai multe locuinte, strazi si curti au fost inundate.

Brasov: Peste 400 de consumatori fara energie electrica si mai multe gospodarii inundate

Peste 400 de consumatori din localitatea Dumbravita au ramas fara energie electrica dupa ce un punct trafo a fost deconectat in urma fenomenelor meteorologice, a informat miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren.

Atentat in Cisiordania. O masina a intrat in multime! Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite vineri in nordul Cisiordaniei, teritoriu palestinian ocupat de catre Israel, cand o masina a intrat in multime, in care se aflau si soldati israelieni, a indicat armata.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri d.

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor, a declarat sambata ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Targu Mures: Mai multe eleve si-au impartit pumni si palme in fata unui liceu (VIDEO)

Scene socante in fata unui liceu agricol din Targu Mures. Mai multe eleve au fost protagonistele unei lupte cu pumni si picioare, informeaza B1 TV. Fetele au inceput sa se certe in strada si de la injurii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )