Libnet.ro
UNICEF

06:00

Amalia Nastase, DE NERECUNOSCUT! A ajuns PIELE si OS! Oamenii si-au facut CRUCE cand au vazut-o! Oare ce BOALA CUMPLITA O MACINA?! (FOTO)

B1 B1,
Amalia Nastase, DE NERECUNOSCUT! A ajuns PIELE si OS! Oamenii si-au facut CRUCE cand au vazut-o! Oare ce BOALA CUMPLITA O MACINA?! (FOTO)

Amalia Nastase a trecut printr-o transformare uluitoare! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI in doar cateva luni,. continuă pe B1

INCREDIBIL: Amalia Nastase a ajuns PIELE SI OS! Cea mai spectaculoasa DIETA din showbiz (FOTO)

Aflata de cateva luni intr-un proces de reinventare corporala, Amalia Nastase s-a fotografiat in tmp ce se afla la un un salon pentru un tratament de intretinere. Fanii au fost uimiti cand au vazut cat de sla.

Cum a reusit Amalia Nastase sa slabeasca peste 25 de kilograme. Secretul care a ajutat-o sa aiba o transformare incredibila

Amalia Nastase este intr-o continua transformare! A reusit sa dea jos 25 de kilograme, insa ea nu se opreste aici. Vedeta este hotarata sa mearga mai departe cu procesul de slabit si sa-si subtieze cat mai mult silueta. Ce cura de slabit a folosit Amalia Nastase in urma cu patru ani, Amalia Nastase a reusit .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )