Libnet.ro
UNICEF

16:15

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit: Dobanda la dobanda, povara noua pentru imprumutati

Antena3 Antena3,
Amanarea ratelor la banci, un mar otravit: Dobanda la dobanda, povara noua pentru imprumutati

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna. continuă pe Antena3

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit:cat creste rata

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit pentru consumatori

Asociatia Consumers UnitedConsumatorii Uniti atrage atentia asupra efectelor negative pentru consumatori si contrare scopului declarat, de a ajuta debitorii afectati de criza generata de epidemiep, pe care le va avea ordonanta de urgenta a Guvernului privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare anumitor categorii de debitori. Astfel, modalitatea de suspendare a platii ratelor, prin care dobanda datorata de debitori corespunzatoare sumelor scadente se capitalizeaza la soldul creditului existent la finele perioadei de suspendare nu face decat sa adauge costuri suplimentare pentru consumatorii care se incadreaza in conditiile prevazute in lege, adica cei afectati direct sau indirect de criza generate de pandemia COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )