Libnet.ro
UNICEF

00:07

Amanarea ratelor pentru 9 luni: ce inseamna, de fapt, si cum o poti face

Playtech Playtech,
Amanarea ratelor pentru 9 luni: ce inseamna, de fapt, si cum o poti face

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Va fi posibila, pana la 9 luni, doar ca nu va fi chiar cea mai buna solutie. Nu va fi cea mai. continuă pe Playtech

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus.

MFP LUCREAZA LA ORDONANTA CARE URMEAZA SA INTRE MAINE IN GUVERN Citu propune amanarea ratelor cu noua luni

Citu: De masura vor beneficia toti cei care vor solicita amanarea ratelor *Citu: Vom face o rectificare bugetara, probabil saptamana viitoare Ratele bancare ar putea sa fie amanate pentru o perioada de noua luni, daca Executivul va aproba propunerea facuta de Ministerul Finantelor Publice MFP). Florin Citu, ministrul de resort, a precizat, intr-o postare filmata pe pagina sa de Facebook, ca solutia propusa Bancii Nationale a Romaniei BNR) de MFP ia in calcul mai multe elemente.

Consumatori: Amanarea ratelor la credite impovareaza si mai mult imprumutatii, ajutand de fapt bancile

Amanarea ratelor la credite nu sprijina in mod real debitorii, acorda beneficii substantiale bancilor si institutiilor financiare nebancare si sunt chiar mai dezavantajoase decat unele dintre solutiile propuse de anumiti finantatori, considera asociatiile care reprezinta consumatorii.

Citu, despre amanarea ratelor: E foarte posibil ca ratele sa creasca dupa 9 luni, chiar si pentru cei care nu le-au amanat. Calculele finantistilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca amanarea ratelor bancare in acest moment este un lucru foarte bun, dar ca este foarte posibil ca dupa 9 luni acestea sa creasca, si nu numai pentru cei care le-au amanat, ci si pentru cei care le-au platit la timp.

UPDATE Citu propune amanarea ratelor timp de 9 luni, desi premierul spunea ca e imposibil. Ce se intampla dupa aceea

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la Realitatea TV ca va propune o ordonanta prin careplata ratelor la creditele bancare sa poata fi facuta pentru maximum 9 luni la cererea clientilor.

Amanarea ratelor la banci, aprobata: Ce conditii trebuie sa indeplineasca imprumutatii

Ordonanta de urgenta care prevede amanarea ratelor bancare cu o perioada de pana la maximum 9 luni a fost publicata si cuprinde si o serie de conditii pe care trebuie sa le indeplineasca imprumutatii.

Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Guvernul s-a reunit, joi, in sedinta la Palatul Victoria, unul dintre actele normative care urmeaza a fi dezbatute fiind Ordnanta de Urgenta privind posibilitatea amanarii ratelor.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )