Libnet.ro
UNICEF

06:45

Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Playtech Playtech,
Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Regele muzicii rock avea muzica mereu la el, dar si un look incredibil. Cu tinute excentrice pentru vremea aceea, dar si un chip frumos, Elvis a frant multe inimi. Desi i-au trecut prin pat nenumarate femei, putine au fost cele pe care le-a si iubit cu adevarat. Casatorit cu Priscilla, marea sa iubire, cantaretul a . continuă pe Playtech

Pavel Stratan rupe tacerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: Nu vorbim

Zilele trecute, Cleopatra Stratan si-a serbat majoratul alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni. De langa ea nu a lipsit, nici macar o secunda, iubitul ei, Edward Sanda, care a cerut-o de sotie in urma cu cateva zile. Acum, Pavel Stratan rupe tacerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda. Pavel Stratan, despre logodna .

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a .

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )