Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amantul, o noua premiera la Teatrul Evreiesc de Stat

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Amantul, o noua premiera la Teatrul Evreiesc de Stat

Scriitor, actor si regizor de teatru evreu englez, si totodata unul dintre cei mai renumiti dramaturgi ai literaturii engleze contemporane, Harold Pinter este laureatul Premiul Nobel pentru Literatura deoarece in dramele sale descopera adevarata profunzime a cuvintelor si creeaza pasaje care ofera senzatii extrem de puternice. La ce ora vine amantul tau? e intrebarea-capcana . continuă pe Ceaşca de Cultură

Amantul, cu Maia Morgenstern, in premiera la Teatrul Evreiesc de Stat

Comedia Amantul, de Harold Pinter, in regia lui Vlad Stanescu, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu in distributie, va avea premiera oficiala joi si sambata, de la ora 19. 00, la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti.

Primaria Municipiului Bucuresti va consolida Teatrul Evreiesc de Stat

Primaria Municipiului Bucuresti a semnat contractul pentru consolidarea si modernizarea cladirii Teatrului Evreiesc de Stat, care va costa municipalitatea 11. 975, 93 lei.

Teatrul Evreiesc din Capitala urmeaza sa fie consolidat. Primaria Capitalei plateste circa 2,5 milioane de euro

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru consolidarea si modernizarea cladirii in care functioneaza Teatrul Evreiesc de Stat. Lucrarile se vor intinde pe 18 luni si vor costa municipalitatea 11. 975, 93 lei aproximativ 2,5 milioane de euro) fara TVA.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )