Libnet.ro
UNICEF

11:30

Amazon creste salariul minim al angajatilor din UK si SUA

Hotnews Hotnews,
 Amazon creste salariul minim al angajatilor din UK si SUA

Gigantul Amazon a anuntat ca va mari salariul minim acordat atat angajatilor permanenti cat si celor temporari dupa ce compania a fost criticata din acest motiv, scrieThe Guardian. continuă pe Hotnews

Amazon anunta ca isi va plati toti angajatii din SUA cu minim 15 dolari pe ora

Amazon anunta ca fiecare angajat din SUA va fi platit cu minim 15 dolari pe ora. Modificarea intra in vigoare la data de 1 noiembrie si se aplica angajatilor cu norma intreaga, cu norma redusa, dar si pentru cei care muncesc temporar. Compania spune ca.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Salariul minim creste cu 85 de bani pe ora. in 2019 vom munci mai mult

Ministerul Muncii propune cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2019, de la 11,40 lei/ora la 12,251 lei/ora, precizand insa ca si numarul mediu de ore lucrate anul viitor va fi mai mare.

Turcia a retinut 417 persoane, acuzate ca au trimis 419 mil. dolari catre conturi ale unor iranieni din SUA

Autoritatile turce au ordonat retinerea a 417 de persoane, suspecte intr-o investigatie a politiei financiare privind trimiterea a 2,5 miliarde de lire turcesti 419 mil. dolari) catre conturi bacare din strainatate, transmite marti CNN turk, citata de Reuters.

Reguli stricte pentru neutralitatea internetului din SUA

California a adoptat, ieri, cele mai stricte reguli referitoare la neutralitatea internetului din Statele Unite, care sunt insa criticate de administratia Trump, transmite MarketWatch.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )