Libnet.ro
UNICEF

13:30

Amazon a cumparat serviciul de video-streaming Twitch, pentru 970 de milioane de dolari

B1 B1,
Amazon a cumparat serviciul de video-streaming Twitch, pentru 970 de milioane de dolari

Retailerul online Amazon a cumparat pentru suma de 970 de milioane de dolari serviciul Twitch, specializat in difuzarea de jocuri video online. Aceasta este una dintre cele mai mari achizitii din istoria gigantului. continuă pe B1

Amazon a cumparat serviciul de video-streaming Twitch pentru aproape un miliard de dolari

Retailerul online Amazon a cumparat, pentru o suma de 970 de milioane de dolari, serviciul de video-streaming Twitch, dezvoltandu-si prezenta in domeniul difuzarii de continut pe internet, potrivit AFP.

Platforma de streaming Twitch apartine Amazon

Gigantul cumparaturilor online, Amazon, a achizitionat platforma de streaming de jocuri Twitch pentru 970 de miliaone de dolari. Platforma Twitch era in negocieri cu Google. Amazon a anuntat in mod oficial tranzactia ieri si si-a trecut in portofoliul site-ul care transmite in direct pe internet partide de jocuri pe calculator, cum ar fi League of Legends. Practic, Twitch este YouTube pentru jocuri. Twitch nu e o platforma cunoscuta in afara lumii pasionatilor de jocuri, care urmaresc performanta altora in transmisiuni [].

Amazon a castigat lupta cu Google pentru cumpararea unei platforme de jocuri video

Amazon a cumparat start-up-ul Twitch Interactive pentru 970 de milioane de dolari, in defavoarea Google, care viza de asemenea achizitionarea platformei pentru jocuri video, informeaza Mediafax , care citeaza Bloomberg .

Amazon cumpara Twitch, fenomenul transmisiunilor online din domeniul jocurilor cu un miliard de dolari

Gigantul cumparaturilor online, Amazon, a achizitionat platforma de streaming de jocuri Twitch pentru 970 de miliaone de dolari. Platforma Twitch era in negocieri cu Google.

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

Amazon achizitioneaza Twitch pentru suma de 970 milioane de dolari

Amazon a anuntat ca va plati 970 de milioane de dolari pentru a achizitiona compania de live stream gaming Twitch, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discu and tiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )