Libnet.ro
UNICEF

19:30

Amazon Prime Day: Peste 100 de milioane de produse vndute. Topul preferintelor

Hotnews Hotnews,
 Amazon Prime Day: Peste 100 de milioane de produse vndute. Topul preferintelor

Amazon. com a vandut peste 100 de milioane de produse la nivel mondial in timpul evenimentului de marketing Prime Day, desi a intampinat probleme tehnice ale aplicatiei mobile si ale site-urilor, care i-a impiedicat pe unii clienti sa plaseze comenzi. continuă pe Hotnews

Greva la Amazon Europa n ziua speciala a promotiilor Prime Day

Mii de angajati ai Amazon din Germania fac greva marti si cer conditii mai bune de munca, alaturandu-se colegilor de la logistica din Spania si Polonia, scrie Reuters. Protestul coincide cu ziua promotiilor Prime Day, iar sindicatul spune ca angajatilor europeni trebuie sa li se garanteze conditii de munca ce nu trebuie sa le afecteze sanatatea.

CNI a semnat contractul pentru constructia stadionului Steaua - Lucrarile vor costa peste 210 milioane de lei

Compania Nationala de Investitii a anuntat joi semnarea contractului pentru proiectarea si executia lucrarilor la stadionul Steaua, cu Asocierea Constructii Erbasu S. Concelex S. L Terra Gaz Construct S. Valoarea acestuia este de peste 210 milioane de lei, constructia urmand a fi finalizata pana la data organizarii Campionatului European de Fotbal din 2020.

S-a cstigat marele premiul la Loto 6/49, n valoare de peste 2 milioane de euro

Loteria Romana anunta joi seara ca a fost castigat marele premiu la Loto 6/49, in valoare de peste doua milioane de euro, biletul norocos fiind jucat la o agentie din Toplita, judetul Harghita, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )