Libnet.ro
UNICEF

11:15

Amazon redeschide depozitele din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amazon redeschide depozitele din Franta

Depozitele din Franta ale Amazon. com vor fi redeschise azi cu circa 30% dintre angajati, au declarat ieri trei lideri sindicali, punand capat conflictului din ultima luna legat de masurile de protectie luate de gigantul de comert electronic pentru protejarea lucratorilor de pandemia de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

iNCEPAND CU 19 MAI Amazon va redeschide treptat depozitele din Franta

Amazon. com anuntat ca intentioneaza sa redeschida treptat depozitele din Franta incepand cu 19 mai, fiind pe cale sa finalizeze un acord cu sindicatele si comitetele de intreprindere pentru a pune capat conflictului legat de masurile de protectie fata de coronavirus, care a dus la inchiderea acestora timp de peste o luna.

CORONAVIRUS |La doar o saptamana de la redeschidere, 70 de gradinite si scoli primare din Franta s-au inchis din nou dupa descoperirea mai multor cazuri de COVID-19

Incepand cu 11 mai, masurile restrictive din Franta s-au relaxat, tara incepand sa isi revina treptat, incercand sa isi relanseze economia, puternic zdruncinata de pandemia de coronavirus. Astfel,.

Depozitele Amazon din Franta se redeschid marti cu 30% dintre angajati

Depozitele din Franta ale Amazon. com vor fi redeschise marti cu circa 30% dintre angajati, au declarat luni trei lideri sindicali, punand capat conflictului din ultima luna legat de masurile de protectie luate de gigantul de comert electronic pentru protejarea lucratorilor de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Sofer de TIR roman prins cu 83 de kilograme de cannabis de catre autoritatile din Franta

Un roman, sofer de TIR, a fost prins cu 83 de kilograme de cannabis in Franta. Barbatul a ascuns drogurile in sacose de rafie in autocamion, dar a fost descoperit de autoritatile franceze.

Coronavirus in lume: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie

Campionatele de atletism ale Frantei, care urmau sa se desfasoare in perioada 19-21 iunie, la Angers, au fost reprogramate in luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza cotidianul Le Parisien, citat de Agerpres. Federatia franceza de atletism FFA) a dat publicitatii o noua versiune a calendarului competitiilor interne, dupa criza sanitara care a dus la oprirea intregului sport la nivel international in luna martie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )