Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ambasada Rusiei: Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii

Hotnews Hotnews,
 Ambasada Rusiei: Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii

Cele mai mari exercitii militatare care vor avea loc in Rusia din 1981 ,Vostok-2018, in perioada 11-15 septembrie, vor implica peste 200 de mii de militari, aproximativ 400 de avioane si elicoptere, pana la 7. 000 de vehicule de lupta, inclusiv 1. 100 de tancuri, 1. 200 de dispozitive, lansatoare multiple de rachete si mortiere, si peste 50 de nave militare, informeaza Ambasada Rusiei in Romania. Aceasta subliniaza ca manevrele se desfasoara exclusiv pe teritoriul national al Rusiei si nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii si a securitatii internationale. continuă pe Hotnews

Un barbat pretinde ca a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere aviatice din istorie folosind doar Google Maps

Un britanic, Ian Wilson, este de parare ca a gasit ramasitele l avionului MH370 cu ajutorul Google Maps. Avionul care a disparut in 2014 cu 239 de persoane la bord este considerat a fo cel mai mare mi.

Unul dintre cele mai mari IFN-uri britanice, in faliment

Wonga, unul dintre cele mai mari IFN-uri din Marea Britanie, a intrat in faliment, anunta publicatia Les Echos. Un text pe un fundal galben blocheaza acum pagina de pornire a site-ului web Wonga, unul dintre cei mai mari creditori din Marea Britanie, scrie publicatia franceza. Compania - care a oferit anterior imprumuturi pe termen scurt cu dobanzi foarte ridicate - anunta in putine cuvinte ceea ce presa britanica estima de cateva zile: ca este in faliment.

Cum a fost posibila una dintre cele mai mari surprize de la US Open si ce a declarat Darren Cahill despre victoria lui Millman in fata lui Federer

Surpriza imensa la US Open: elvetianul Roger Federer a fost invins de John Millman, locul 55 mondial, prima victorie a australianului in fata unui jucator din Top 10 .

Cele mai elegante aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia actritele s-au intrecut in aparitii vestimentare spectaculoase. Iata care au fost cele mai elegante.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?

Nu poti sa fii pe placul tuturor, asta e clar, dar niciodata nu vei fi ignorata daca esti o persoana cu carisma. Iata care sunt cele mai carismatice zodii: HOROSCOP. Leu Leii sunt nascuti.

Cele mai bune modalitati prin care liderii isi motiveaza echipa

Una dintre cele mai apreciate aptitudini ale unui lider este capacitatea sa de a inspira si motiva echipele. Ca lider, trebuie sa conduci prin puterea exemplului, iar tonul dat de tine sa rezoneze cu restul angajatilor.

INTERVIU Gregorie Diaconu, romanul nascut in Franta care a lucrat la unul dintre cele mai importante jocuri ale anului, Detroit: Become Human

Detroit: Become Human a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri exclusive pentru PlayStation 4 din acest an, iar acesta nu a dezamagit. Expunand o poveste futurista despre viitorul inteligentei artificiale, setata intr-un decor extrem de interesant, un Detroit ridicat din propria-i cenusa, jocul produs de Quantic Dream a livrat experienta pe care gamerii si-o doreau de la un astfel de titlu.

FOTO Sibianul care a mers pe bicicleta prin toate judetele Romaniei: Cele mai multe claxoane mi le-am luat in Craiova, Valcea si Moldova. in Ardeal e alta lume

Un barbat din judetul Sibiu si-a petrecut concediul din acest an pe doua roti. Dar nu oricum, ci circuland prin toate judetele Romaniei o aventura pe care nu a mai facut-o altcineva, spune el. Dupa trei saptamani pe drum, spune ca cel mai bine se circula in Harghita, iar cele mai multe claxoane si le-a luat in Craiova, Valcea si judetele din Moldova.

Azi incep optimile de finala de la US Open! Care sunt cele mai in forma 16 jucatoare ale momentului

Cele mai in forma 16 jucatoare ale momentului vor juca incepand de azi pe tabloul principal al turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Topul celor mai profitabile filme lansate deja in 2018

Anul acesta a adus multe premiere importante si s-au depasit multe recorduri. Din acest motiv, realizarea unui top 10 cu cele mai profitabile filme de pana acum se preteaza de minune. Cei de la ScreenRant au realizat in urma cu cateva zile un top 10 pentru 2018, cu peliculele care au adus cele mai mari [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )