Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ambasada Rusiei este preocupata de cazul presupusului spion rus si cere acces consular

Hotnews Hotnews,
Ambasada Rusiei este preocupata de cazul presupusului spion rus si cere acces consular

Ambasada Rusiei la Bucuresti este preocupata de limitarea drepturilor cetateanului rus depistat cu documente clasificate si a adresat MAE o noua cerere pentru informatii privind motivele retinerii si pentru oferirea de acces consular, informeaza Vocea Rusiei, in editia online. continuă pe Hotnews

Ambasada Rusiei, preocupata de cazul presupusului spion rus, cere acces consular

Ambasada Rusiei la Bucuresti este preocupata de limitarea drepturilor cetateanului rus depistat cu documente clasificate si a adresat MAE o noua cerere pentru informatii privind motivele retinerii si.

SPIONAJ industrial la IPROMIN: Ambasada Rusiei este preocupata de cazul ...

Ambasada Rusiei la Bucuresti este preocupata de limitarea drepturilor cetateanului rus depistat cu documente clasificate si a adresat MAE o noua cerere pentru informatii privind motivele retinerii si pentru oferirea de acces consular, informeaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Ambasada Rusiei in Romania a trimis pe 26 octombrie o nota Ministerului Afacerilor Externe din Romania, dar nu a primit nicio informatie oficiala despre aceasta situatie, a declarat un oficial de la reprezentanta .

Ambasada Rusiei cere acces consular in cazul presupusului spion rus

Ambasada Rusiei la Bucuresti este preocupata de limitarea drepturilor cetateanului rus depistat cu documente clasificate si a adresat Ministerului Afacerilor Externe MAE) o noua cerere pentru informatii privind motivele retinerii si pentru oferirea de acces consular, informeaza Vocea Rusiei, in editia online.

Spion rus in Biblioteca din Alexandria

Cand am auzit ca un spion rus a fost depistat de Brigada Antitero cu ajutorul SRI), vineri, pe Aeroportul Otopeni, purtand la el documente secrete despre zacamantul de cupru de la Moldova Noua, m-am repezit la harta locului pe care o detinea imparatul Franz Iosef, prin 1770; mai baiete!, o faceai si mata mai amanuntit, de-ai fi stiut ca rusii o vor dori peste 250 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )