Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ambasada SUA a facut anuntul! Cand incepe loteria vizelor?

România Liberă România Liberă,
Ambasada SUA a facut anuntul! Cand incepe loteria vizelor?

Cererile de inregistrare in programul Loteria vizelor DV-2021 pot fi transmise incepand de miercu. continuă pe România Liberă

Meteorologii au facut anuntul. Cand va ninge pentru prima data, anul acesta, potrivit ANM

Specialistii ANM au facut anuntul legat de momentul in care va ninge pentru prima data. Dar si despre instalarea noului sezon rece, care se pare ca va sosi in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi in continua schimbare, in urmatoarea perioada. ANM a facut anuntul: cand ninge pentru prima data? Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat .

Ambasada SUA: Loteria vizelor 2019 incepe pe 3 octombrie: Conditiile pentru care poti obtine viza pentru SUA

AmbasadaSUAdin Bucuresti a anuntat ca inscrierile Loteria vizelor 2019 va incepe marti pe 2octombrie. inregistrarea elevtronica in Programul Diversity Visa alSUAva incepe.

Ambasada SUA: inscrierile pentru Loteria Vizelor incep miercuri Noile cerinte pentru inregistrarea in program

Cererile de inregistrare pentru programul Loteria Vizelor 2021 pot fi trimise incepand de miercuri, 2 octombrie 2019, orele 19:00 si pana marti, 5 noiembrie 2019, orele 19:00 ora Romaniei), informeaza Ambasada Statelor Unite.

incepe inscrierea pentru Loteria Vizelor. Cum poti ajunge legal in Statele Unite

Incepand cu seara zilei de 2 octombrie si pana pe 5 noiembrie, cei care doresc sa emigreze in Statele Unite pot aplica la Loteria Vizelor, un program al guvernului american care ofera oportunitatea ca 50. 000 de cetateni straini sa ajunga, pe cale legala, in Statele Unite, arata un comunicat de presa al ambasadei SUA la Bucuresti.

Noi cerinte pentru loteria vizelor catre Statele Unite

Cererile de inregistrare in programul Loteria vizelor DV-2021 pot fi transmise incepand de miercu.

Ambasada SUA, ingrijorata de evolutiile recente din sistemul de justitie din Moldova

Ambasada SUA la Chisinau isi exprima ingrijorarea in legatura cu informatiile ca recenta decizie a Adunarii Generale a Judecatorilor de revocare a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii nu a respectat procedura legala si ar fi avut scopul blocarii reformelor necesare, inclusiv verificarea independenta a judecatorilor si procurorilor, sau de protejare de urmarirea penala a judecatorilor acuzati de coruptie, transmite IPN.

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )