Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ambasada SUA intervine in scandalul privind modificarea legilor justitiei: Am luat la cunostinta cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar

B1 B1,
Ambasada SUA intervine in scandalul privind modificarea legilor justitiei: Am luat la cunostinta cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis un comunicat de presa in care isi exprima ingrijorarea privind propunerile de modificare legilor justitiei anuntate de ministrul Justitiei, Tudorel. continuă pe B1

Cum comenteaza Dragnea criticile DNA privind modificarea legilor justitiei: Daca nu ne aresteaza pe toti, mai ramanem cativa sa dezbatem in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, referitor la faptul ca DNA a criticat proiectul de modificare a legilor justitiei, ca daca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu aresteaza toti parlamentarii, vor mai ramane cativa in Parlament care sa incerce sa dezbata si sa voteze forma finala a propunerii.

Procurorii contesta modificarea legilor justitiei: Afecteaza independenta justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca procurorii nu si-au insusit propunerile de modificare a legilor justitiei prezentate de ministrul Tudorel Toader, pentru ca acestea afecteaza independenta justitei.

Comisia Europeana, ingrijorata cu privire la modificarea legilor justitiei din tara noastra

Comisia Europeana CE) a cerut Guvernului roman sa detalieze modificarile propuse la legile justitiei, exprimandu-si ingrijorarea ca acestea risca sa reprezinte un pas inapoi in lupta impotriva coruptiei, scrie Reuters.

Prima reactie a Statelor Unite la propunerile facute de Tudorel Toader pentru modificarea legilor Justitiei

Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei, din 23 august, cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, precizeaza ambasada SUA la Bucuresti. Toti actorii executivi,.

Aproximativ 1600 de persoane au protestat in Capitala impotriva modificarii legilor justitiei

ACTUALIZARE 07:52 Liviu Dragnea, catre protestatari: Sa incercam sa avem dezbateri asezate Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis aseara un mesaj celor care protesteaza fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei, precizand ca in tara noastra sunt necesare dezbateri asezate, pe cele mai sensibile probleme. ----------- Aproximativ 1600 de persoane au prostestat aseara, timp de trei ore, in Piata Victoriei din Capitala fata de proiectul privind modificarea legilor Justitiei anuntat de ministrul Tudorel Toader.

Proteste si la Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Craiova: Jos bocancii de pe justitie!

Aproximativ 600 de persoane au protestat duminica seara si in Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Craiova fata de proiectul privind modificarea legilor justitiei prezentat de ministrul Tudorel Toader, anunta Agerpres. La Cluj, protestatarii au adus bannere si pancarte pe care scriaJos bocancii de pe justitie, Jos mafia corupta si Tudorele, Tudorele, tu te du dupa zabrele.

Propunerile de modificare a legilor justitiei in forma actuala reprezinta o forma de presiune asupra activitatii procurorilor din DNA

ACTUALIZARE 12:28 Dragnea, despre criticile DNA la modificarea legilor justitiei: Daca nu ne aresteaza pe toti, mai ramanem cativa sa dezbatem in Parlament Daca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu aresteaza toti parlamentarii, vor mai ramane cativa in Parlament care sa incerce sa dezbata si sa voteze forma finala a propunerii, a declarat astazi Liderul PSD, Liviu Dragnea, despre faptul ca DNA a criticat proiectul de modificare a legilor justitiei. ------------ Adunarea generala a procurorilor din cadrul DNA s-a reunit luni pentru a discuta propunerile de modificare a legilor justitiei, prezentate saptamana trecuta de Tudorel Toader, si a ajuns la concluzia ca modificarile la legile justitiei in forma actuala reprezinta o forma de presiune asupra activitatii profesionale a procurorilor din Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Procurorii nu sunt de acord cu proiectul de modificare a Legilor justitiei

Intruniti in adunare generala, procurorii generali au respins propunerile facute de ministrul justitiei Tudorel Toader pentru modificarea Legilor Justitiei. in opinia acestora, modificarile ar afecta independenta Justitiei.

SUA, ingrijorate de modificarile legilor Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader

Ambasada SUA la Bucuresti ridica semne de intrebare privind modificarile propuse de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Legile Justitiei. Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, se arata intr-un comunicat al Ambasadei.

Ambasada SUA la Bucuresti: Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar

Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, arata Ambasada SUA la Bucuresti, intr-un comunicat, ca reactie la propunerile de modificare a legilor justitiei prezentate de ministrul Tudorel Toader. Indemnam toti actorii executivi, legislativi si judiciari din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea institutiilor sale, se mai arata in comunicat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )