Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Adevărul Adevărul,
Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu. Asta arata insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei. continuă pe Adevărul

Dean Thompson, Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de Ziua Internationala a Libertatii Presei ca meseria de jurnalist poate fi una periculoasa si ca libertatea presei este sub asediu, arata un comunicat emis de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma Insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu. Trebie sa luptam pentru libera exprimare, democratie si libertate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA in Romania, Dean Thompson, a declarat ca libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul.

Ambasada SUA: Libertatea presei, sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, a aratat insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua Internationala a Presei.

Dean Thompson: Libertatea presei e sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua.

Ambasada SUA, reactie la votul din Camera Deputatilor in cazul Ochi

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, Ambasada SUA, la solicitarea Mediafax, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi.

Ambasada SUA, despre cazul deputatului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Ambasada SUA a precizat joi ca nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, facand referire la cazul deputatului PSD Ion Ochi, pentru care deputatii au respins.

Ambasada SUA, dupa cazul senatorului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )