Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA, reactie dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice

B1 B1,
Ambasada SUA, reactie dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice

Ambasada Statelor Unite a reactionat marti dupa scrisoarea trimisa de Rudy Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, in care acesta atrage atenttia asupra situatiei statului de drept grav afectat de. continuă pe B1

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Arata o lectie bine invatata

Fostul premier Adrian Nastase a comentat scrisoarea lui Rudolph Giuliani, adresata autoritatilor din Romania, spunand ca reflecta o lectie bine invatata. Nu trebuie sa vina cineva din afara sa ne.

George Maior, reactie dura dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Expresia unui lobby, initiat de anumite forte care sunt interesate de apararea celor cu probleme cu justitia

George Maior, ambasador al Romaniei in SUA si fost director al SRI, a reactionat extrem de dur in urma scrisorii lui Rudolph Giuliani, avocat al lui Donald Trump, in care critica excesele DNA si protocoalele se.

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Un semn ca oamenii s-au trezit din narcoticele unora ca Macovei

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni ca scrisoarea transmisa autoritatilor romane de Rudoph Giuliani are o semnificatie importanta si reprezinta un semn ca si oamenii din strainatate s-au.

George Maior, reactie la scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Asta va spun clar

George Maior, actual ambasador al Romaniei in SUA si fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisa de Rudolph Giuliani, actual avocat al presedintelui Donald Trump, ca aceasta este expresia.

Ambasada SUA se delimiteaza de scrisoarea lui Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile unor persoane fizice/ Ne mentinem ingrijorarea fata de modificarea codurilor penale

Ambasada SUA la Bucuresti se delimiteaza de scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani presedintelui Klaus Iohannis, in care acesta a transmis autoritatilor de la Bucuresti ca protocoalele dintre SRI si institutiile din justitie duc la intimidarea.

Kelemen Hunor, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Se vede o problema. De ce nu vrem sa discutam despre aceste aspecte?

Presedintele UDMR,Kelemen Hunor, spune despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani, ca nu se poate minimaliza ceea ce spune prin tot felul prin afirmatii fara substanta. Potrivit liderului maghiar, de la ni.

Augustin Lazar, prima reactie dupa anuntul lui Tudorel Toader privind protocoalele

Procurorul general, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Mesajul procurorului general privind protocoalele din 2016: Luand act de.

Fostul ministru al Educatiei, mesaj pentru politicienii de dreapta dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Bubuiti-l direct si fara mila

Daniel Funeriu, fost ministrul Educatiei in Guvernul Boc, ii indeamna pe politicienii de dreapta sa raspunda ferm la scrisoarea Rudolph Giuliani catre presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

Toader, reactie dupa ce Augustin Lazar a vorbit despre o manipulare oribila in scandalul protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va tine o conferinta de presa, marti, dupa afirmatiile facute de Procurorul General. In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )