Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA si-a dat demisia, dupa ce Plahotniuc a renuntat vineri la putere

Hotnews Hotnews,
 Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA si-a dat demisia, dupa ce Plahotniuc a renuntat vineri la putere

Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA, Cristina Balan, a anuntat pe Facebook ca si-a dat demisia, dupa ce vineri Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu. continuă pe Hotnews

Ambasadoarea Republicii Moldova in SUA a demisionat din functie

Ambasadoarea Republicii Moldova la Washington, Cristina Balan, a anuntat ca demisioneaza din functie odata cu plecarea PDM de la guvernare. Diplomata a subliniat ca a fost onorata sa reprezinte Guvernul Filip.

Republica Moldova a ramas fara ambasador in SUA: Cristina Balan si-a dat DEMISIA. Noul ministru de Externe, Nicu Popescu, isi incepe luni vizita in America

Ambasadoarea Republicii Moldovei in Statele Unite, Cristina Balan, si-a anuntat luni demisia. Guvernul condus de Partidul Democrat din Moldova a demisionat vineri. Vineri, eram in drum spre Republica Moldova, .

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Alexandru Jizdan dezminte ca si-a dat demisia din functia de ministru de Interne

Ministrul de Interne din Guvernul Filip, Alexandru Jizdan, dezminte ca si-a dat demisia din functie, dupa ce mai multe institutii de presa de la Chisinau, cu referire la surse de incredere, au scris ca Alexandru Jizdan ar fi demisionat vineri, 14 iunie.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a anulat deciziile privind Guvernul si dizolvarea Parlamentului. Dodon anuna incheierea crizei politice

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova si-a anulat sambata hotararile luate in zilele de 7-9 iunie, decizie in urma careia presedintele Igor Dodon a anuntat ca criza politica a fost depasita,.

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza: Partidul lui Plahotniuc va preda PASNIC puterea in Republica Moldova. Oligarhul se mai gandeste, dar devine tot mai irelevant

Fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza a anuntat, vineri, ca PDM va preda pasnic puterea in timpul apropiat si va trece in opozitie. Izolarea internationala si solidaritatea cetatenilor a.

Laura Codruta Kovesi, dorita in functia de procuror general al Republicii Moldova

Liderul PCRM spune ca ar accepta ca Laura Codruta Kovesi sa fie numita in functia de procuror general al Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta de catre Vladimir Voronin in cadrul emisiunii Moldova i.

Dancila, mesaj de incurajare pentru Maia Sandu: Pe hotararea Guvernului dumneavoastra se va baza securitatea Republicii Moldova

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, in numele Guvernului Romaniei, pentru preluarea mandatului de prim-ministru.

Ambasadoarea R.Moldova in SUA va fi rechemata din functie: A ales sa faca diplomatie de partid si nu diplomatie de stat

Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Guvernul Maiei Sandu, Nicu Popescu, a anuntat ca ambasadoarea Republicii Moldova la Washington, Cristina Balan, a ignorat fara niciun fel de explicatii ordinul ministrului prin care i-a fost solicitat sa se prezinte pana cel tarziu pe 14 iunie, ora 15. 00, pentru consultari la Chisinau.

INTERVIU Alexandru Solomon, regizor: Cea mai mare rusine a mamei 8232;a fost ca nu si-a dat demisia 8232;din PCR

Alexandru Solomon 52 de ani) vorbeste despre sperantele parintilor sai in idealurile comuniste, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, despre marile dezamagiri resimtite dupa instaurarea regimului, dar si despre privilegiul de a creste si a se forma intr-un mediu cultural care continua sa-l inspire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )