Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, a fost gasit mort in resedinta sa (Stirile Pro TV)

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, a fost gasit mort in resedinta sa (Stirile Pro TV)

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, a fost gasit fara viata in resedinta sa din Bucuresti, potrivit unor surse oficiale citate de Stirile Pro TV. continuă pe Hotnews

Ambasador gasit mort in casa, in Bucuresti. Primele ipoteze in cazul mortii suspecte

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, a fost gasit mort in resedinta sa din Bucuresti. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta, in timp ce cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea autopsiei.

Ambasadorul Ciprului in Romania, gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Cazul este considerat o moarte suspecta

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, s-a stins din viata. Acesta a fost gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Ambasadorul ar fi decedat in noaptea de sambata spre duminica,.

Turistul ratacit in Muntii Fagaras a fost gasit. A umblat toata noaptea. L-au speriat un urs si cainii de la stana

Turistul ratacit duminica seara in zona varfului Negoiu a fost gasit in aceasta dimineata la putin timp dupa reluarea cautarilor.

Trupul fetitei de 6 ani disparuta in apele canalului de fuga al Streiului a fost gasit de scafandri

In a doua zi de cautari, trupul fetitei de 6 ani disparuta in apele canalului de fuga al Streiului a fost gasit de scafandrii ISU Hunedoara.

Cutremur in showbiz! O actrita cunoscuta a disparut. Copilul ei de numai patru ani a fost gasit singur, intr-o barca

Naya Rivera, o cunoscuta actrita de peste Ocean, este disparuta de cateva zile. in varsta de 33 de ani, vedeta a mers la plimbare cu barca pe un lac din California, alaturi de fiul ei de patru ani. Copilul a fost gasit singur, in ambarcatiune, iar mama lui disparuse.

Arafat: Un pacient cu simptome usoare, externat la cerere pe 6 iulie, e acum la Terapie Intensiva, comatos. Altul a fost gasit in stop cardiac

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat ca definitia clara a bolnavilor asimptomatici este o problema, aratand ca i-au fost aduse la cunostinta trei cazuri din Bucuresti ale unor pacienti usor simptomatici care au refuzat internarea si starea lor s-a agravat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )