Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ambasadorul Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala

B1 B1,
Ambasadorul Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse la legile justitiei, in Romania, sunt un motiv de preocupare pentru mai multi ambasadori acreditati la Bucuresti. Afirmatia a fost facuta de Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, care. continuă pe B1

Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) in Romania, Hans Klemm, a declarat luni, la Hunedoara, ca a fost preocupat, alaturi de alti 11 ambasadori, de modificarile aduse legilor justitiei in tara noastra,.

Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) in Romania, Hans Klemm, a declarat luni, la Hunedoara, ca a fost preocupat, alaturi de alti 11 ambasadori, de modificarile aduse legilor justitiei in tara noastra, in conditiile in care acestea ar fi putut avea efecte in ceea ce priveste lupta impotriva crimei organizate sau a terorismului, scrie Agerpres.

Ambasadorul SUA, plimbat pe santierele Hunedoarei. Hans Klemm a primit cheia orasului si i-a felicitat pe elevii campioni mondiali la robotica

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, s-a aflat, luni, intr-o vizita oficiala in municipiul Hunedoara.

Toader, despre modificarile aduse de OUG: Creste vechimea pentru a putea accede la DIICOT si DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata modificarile pe care Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Dancila le va aduce Legilor Justitiei. Principalele modificari vizeaza amanarea intrarii in vigoare a pensionarii anticipate a magistratilor, cresterea cerintelor de vechime la DNA si DIICOT si o noua atributie a ministrului Justitiei de a sesiza Inspectia Judiciara in cazul abterilor procurorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )