Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Israelului saluta promulgarea Legii privind infiintarea Muzeului Holocaustului

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Israelului saluta promulgarea Legii privind infiintarea Muzeului Holocaustului

Ambasadorul Israelului, David Saranga, saluta promulgarea Legii privind infiintarea Muzeului Nationa. continuă pe România Liberă

Iohannis a promulgat legea privind infiintarea Muzeului National de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, intr-o ceremonie publica, legea privind infiintarea Muzeului National de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. ) cea mai importanta lectie pe care acest muzeu o va transmite, din generatie in generatie, este aceea de a nu uita, a spus Iohannis.

Iohannis a promulgat Legea de infiintare a Muzeului Holocaustului: Un aliat al educatiei impotriva ignorantei, o fortareata a solidaritatii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, decretul pentru promulgarea legii privind infiintarea Muzeului National de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania, relateaza Agerpres.

Iohannis a promulgat legea privind infiintarea Muzeului Holocaustului din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, .

Presedintele Romaniei a promulgat legea pentru infiintarea Muzeului Holocaustului. Klaus Iohannis: O asemenea mostenire, minunata si tragica deopotriva, a fost ascunsa noua si parintilor nostri vreme de decenii intregi (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, marti, legea pentru infiintarea Muzeului Holocaustului, intr-o ceremonie publica organizata la Palatul Cotroceni. Am promulgat aceasta lege cu gandul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )