Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: Rusia trebuie sa recunoasca integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei. Situatia este foarta grava

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: Rusia trebuie sa recunoasca integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei. Situatia este foarta grava

Rusia trebuie sa recunoasca integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei, sa permita accesul la Marea Azov si sa ii elibereze cat mai repede pe marinarii ucraineni retinuti, afirma ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble. El mai spune ca Marea Britanie condamna si este foarte ingrijorata de actiunile Rusiei. continuă pe Hotnews

AMBASADORUL BRITANIC LA BUCURESTI: Rusia trebuie sa elibereze marinarii ucraineni

Ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble, a declarat astazi ca Rusia trebuie sa recunoasca integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei, sa permita accesul la Marea Azov, si sa elibereze cat mai curand marinarii ucrainieni retinuti.

Acordul privind iesirea Marii Britanii din UE, aprobat

ACTUALIZARE - Juncker: Este cel mai bun acord . ) unicul acord posibil ------ * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu putem sa consideram ca aceasta zi e o zi fericita. Un mare stat paraseste UE ------ * ACTUALIZARE - Acordul privind iesirea Marii Britanii din UE a fost aprobat ------ * ACTUALIZARE - Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Suntem multumiti de proiect ------ Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care se discuta proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana UE).

Acordul Brexitului poate reduce PIB-ul Marii Britanii cu 5,5%

Acordul privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana al premierului britanic Theresa May ar putea reduce PIB-ul cu 5,5% pana in 2030 doar daca Regatul Unit ar ramane in blocul comunitar, se arata intr-un studiu realizat de London School of Economics LSE), King 's College si Institutul pentru studii fiscale, transmite BBC.

MAE: Obiectivele urmarite de Romania in procesul de negociere a retragerii Marii Britanii din UE au fost atinse

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta agrearea Acordului de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si aprobarea Declaratiei politice privind cadrul relatiilor viitoare UE-UK.

Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost aprobat de liderii UE

Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost aprobat de liderii celor 27 de state membre ale blocului comunitar.

Anunt de ULTIM MOMENT despre drepturile romanilor din Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble

Se apropie BREXIT-ul, iar ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre romanii care lucreaza in Regatul Unit. Acest acord facut de Uniunea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )