Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

B1 B1,
Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, reactioneaza in scandalul provocat de caricatura cu Simona Halep din publicatia de satira Charlie Hebdo. El considera ca bucuria castigarii titlului de la. continuă pe B1

Gluma rasista cu Simona Halep iti arata cat suntem de ipocriti

Simona Halep e imaginea Romaniei in aceste zile, iar cei de la Charlie Hebdo s-au gandit sa scoata tiganca din ea la suprafata, ca sa te enervezi. Le-a si reusit. Mai stii cine e Charlie Hebdo? Nu e nici vreun actor si nu e nici proaspat transferat la FCSB; e revista de satira din Franta [].

REPLICA romaneasca in SCANDALUL Halep - Charlie Hebdo. Toate BANCURILE cu si despre FRANCEZI

Pentru ca francezii de la Charlie Hebdo s-au luat de Simona Halep, jurnalistul Dan Andronic propune ca romanii sa le sa posteze pe retelele de socializare toate bancurile cu si despre francezi, potrivit.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Simona Halep reactioneaza la caricatura din revista Charlie Hebdo

Simona Halep a fost ironizata de revista franceza Charlie Hebdo, care a publicat o caricatura cu momentul castigarii trofeului de la Roland Garros. Tenismena a avut si o reactie pe seama acestui.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, batjocorita dupa Roland Garros. Cum e infatisata campioana pe coperta revistei Charlie Hebdo

Simona Halep este batjocorita de publicatia franceza Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Revista a publicat o caricatura, cu textul O romanca a castigat Roland Garros, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )