Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ambasadorul rus la Praga, chemat sa dea explicatii despre lista neagra a Rusiei

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul rus la Praga, chemat sa dea explicatii despre lista neagra a Rusiei

Ministrul ceh de Externe, Lubomir Zaoralek, l-a convocat, luni, pe ambasadorul rus la Praga, Serghei Kiselev, pentru ca acesta sa ofere explicatii dupa publicarea listei cu oficiali din tarile UE care au interdictie de a intra in Rusia. continuă pe România Liberă

MAE ceh il convoaca pe ambasadorul rus, dupa publicarea listei negre

Ministrul ceh de externe, Lubomir Zaoralek, l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei la Praga pentru a protesta impotriva listei negre a personalitatilor europene carora Rusia le-a interzis accesul pe teritoriul sau. Printre persoanele de pe aceasta lista formata in replica la sanctiunile europene la adresa Rusiei, se numara si patru cehi, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Reactii puternice dupa publicarea listei cu oficiali UE declarati indezirabili in Rusia. Moscova, somata sa dea explicatii

Berlinul s-a numarat printre primele capitale europene care a cerut Moscovei sa explice motivele pentru care a declarat opt cetateni germani indezirabili. in total, Rusia a inclus 89 de europeni pe aceasta lista neagra in care se regasesc si cinci romani.

Adrian Cioroianu, despre lista neagra a Rusiei: Nimeni nu ma poate impiedica sa admir poporul rus si cultura. Regimurile trec, tarile raman

Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu a scris un mesaj pe Facebook referitor la aparitia numelui sau pe lista Kremlinului, in care transmite ca nimic nu-l poate face sa renunte la aprecierea poprului rus.

Lavrov, despre lista neagra a Rusiei: Moscova denunta absurditatea criticilor UE

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a denuntat luni absurditatea indignarii manifestate de tari ale Uniunii Europene fata de lista neagra a Moscovei ce interzice accesul in Rusia pentru 89 de .

Cioroianu, despre lista Rusiei: Regimurile trec, tarile raman. Fac diferenta intre Brejnev si Pugaciova

Adrian Cioroianu scrie, referitor la interdictia de intrare in Rusia, ca nimeni nu-l poate impiedica sa aprecieze pe mai departe poporul rus si sa admire marea cultura, intrucat regimurile trec, tarile raman, notand ca a stiut inca din copilarie sa faca diferenta intre Leonid Brejnev si Alla Pugaciova.

Adrian Cioroianu, despre lista Rusiei: Regimurile trec, tarile raman. Fac diferenta intre Brejnev si Pugaciova

Adrian Cioroianu scrie, pe pagina sa de Facebook, referitor la interdictia de intrare in Rusia, ca nimeni nu-l poate impiedica sa aprecieze pe mai departe poporul rus si sa admire marea cultura, intrucat regimurile trec, tarile raman, notand ca a stiut inca din copilarie sa faca diferenta intre Leonid Brejnev si Alla Pugaciova.

Ion Cristoiu, despre lista neagra a Rusiei: Daca e cineva in Romania care ar fi trebuit sa fie pe lista, ba chiar in capul listei, acel cineva e Traian Basescu

Saptamana trecuta, statele Uniunii Europene au primit o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile in Rusia, printre care se numara si cinci romani: Eugen Tomac, Adrian Cioroianu, Iulian Chifu, Tiberiu.

George Maior, despre lista neagra a Kremlinului: Este noul razboi rece. Romania ar trebui sa analizeze eventuale contramasuri

Noul ambasador roman in SUA, George Maior, fost director al SRI, a declarat ca lista neagra a Kremlinului, pe care se afla si cinci romani, inseamna un noul razboi rece, iar Romania ar trebui sa analizeze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )