Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti: Moscova nu are intentii ostile fata de Romania

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul Rusiei la Bucuresti: Moscova nu are intentii ostile fata de Romania

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat joi ca Moscova sa este gata sa poarte un dialog cu Wshingtonul pe tema Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), insa nu va fi cea care sa initieze discutiile. Diplomatul rus a mai spus ca Rusia nu are intentii cu caracter ostil, agresiv fata de Romania. continuă pe Adevărul

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin: Rusia nu are intentii agresive fata de Romnia

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat, joi ca Moscova nu are intentii ostile, agresive fata de Romania, o tara din vecinatatea sa, in conditiile in care cel mai bun mod de a dezvolta relatii cu vecinii este sa cauti o vecinatate buna.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, despre retragerea SUA din Tratatul INF: Strategii de la Casa alba si Pentagon si declara intentia de a transforma Europa n arena unui posibil razboi mondial

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a sustinut, joi, ca decizia Statelor Unite de a se retrage din Tratatul fortelor nucleare intermediare INF) a avut un singur scop, anume de a pastra propria lor dominatie in lume.

AMBASADORUL RUS LA BUCURESTI, DESPRE TRATATUL INF: Rusia nu are intentii cu caracter ostil fata de Romania

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a declarat astazi ca tara sa este dispusa sa poarte un dialog cu Statele Unite pe tema Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), insa nu va fi cea care sa initieze discutiile, si a dat asigurari ca Romania nu va fi tinta unor actiuni ostile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )