Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ambasadorul SUA a discutat doua ore cu ministrul Justitiei / Hans Klemm: A fost o discutie fructuoasa si completa

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA a discutat doua ore cu ministrul Justitiei / Hans Klemm: A fost o discutie fructuoasa si completa

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a declarat, marti, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca a fost o discutie fructuoasa si completa, despre viziunea ministrului si despre responsabilitatile acestuia, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Ambasadorul SUA discuta marti cu Ministrul Justitiei. intalnirea, la cererea lui Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucuresti va avea, marti dimineata, o intalnire cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, chiar la sediul ministerului. Discutiile au loc la solicitarea lui Hans Klemm, informeaza.

VIDEO Ambasadorul Klemm, dupa doua ore cu ministrul Justitiei: Am discutat despre viziunea si responsabilitatile lui Tudorel Toader, ca ministru

Ministrul Justiiei, Tudorel Toader, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, se vor intalni, marti, la sediul ministerului.

Toader s-a intalnit astazi cu ambasadorul SUA

ACTUALIZARE 10:45 intalnirea de la Ministerul Justitiei s-a incheiat intalnirea de la Ministerul Justitiei s-a incheiat. Hans Klemm si Tudorel Toader au avut o discutie care a durat circa doua ore. *ACTUALIZARE 09:02 Hans Klemm a ajuns la Ministerul Justitiei.

Toader se intalneste astazi cu ambasadorul SUA

ACTUALIZARE 09:02 Hans Klemm a ajuns la Ministerul Justitiei --------- Ministrul Justitiei Tudorel Toader se intalneste astazi, la ora 8:30, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea are loc la solicitarea diplomatului american, in contextul in care Ambasada SUA s-a declarat ingrijorata pentru independenta sistemului judiciar ca urmare a modificarilor propuse de Toader la legile justitiei, potrivit unei surse din presa.

Ministrul Tudorel Toader confirma ca se intalneste marti cu ambasadorul SUA pe tema legilor Justitiei. Toader sugereaza ca procurorul general ar putea fi numit de Senat, ca in SUA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni seara, pe postul Antena 3, ca il va primit pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, marti dimineata, la sediul Ministerului.

Ministrul Tudorel Toader confirma ca se intalneste marti cu ambasadorul SUA pe tema legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni seara, pe postul Antena 3, ca il va primit pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, marti dimineata, la sediul Ministerului.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, solicitare directa catre ministrul Tudorel Toader

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, va avea, marti dimineata, o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la sediul ministrului. Discutiile au loc la solicitarea ambasadorului, au declarat.

Tudorel Toader: Ma intalnesc marti cu ambasadorul SUA. Ma astept sa-si motiveze ingrijorarea privind numirea procurorilor-sefi in Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, in cadrul unei emisiuni televizate, ca va avea marti o intrevedere cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, si ca se asteapta ca diplomatul sa-si motiveze ingrijorarea privind numirea procurorilor-sefi in Romania, avand in vedere ca nu a propus modelul american, in care procurorul general este propus de Senatul SUA.

Tudorel Toader, intalnire cu ambasadorul SUA: Din principiu, nu poate sa ma cheme la mine in birou

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a anuntat, luni seara, la Sinteza zilei, ca il va primit pe ambasadorulStatelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, marti dimineata, la orele 08.

Ministrul Justitiei: Ma gandesc sa propun ca procurorul general sa fie numit de Senat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca marti dimineata, va avea o intalnire cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )