Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Avem incredere deplina in DNA si in conducerea sa

Antena3 Antena3,
Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Avem incredere deplina in DNA si in conducerea sa

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, sambata, ca in cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA si Romania sunt realizate foarte multe lucruri bune, precizand, totodata, ca are. continuă pe Antena3

Hans Klemm: Avem o incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, sambata, ca in cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA si Romania sunt realizate foarte multe lucruri bune, precizand, totodata, ca are incredere deplina in DNA si in conducerea sa, relateaza Agerpres.

Hans Klemm: Avem o incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, sambata, ca in cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA si Romania sunt realizate foarte multe lucruri bune, precizand, totodata, ca are incredere deplina in DNA si in conducerea sa.

Avem o incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, astazi, ca in cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA si Romania sunt realizate foarte multe lucruri bune, precizand, totodata, ca are incredere deplina in DNA si in conducerea acestei institutii.

LIVE VIDEO TEXT Raportul DNA, prezentat de Laura Codruta Kovesi in fata lui Klaus Iohannis la ora 11.00

Laura Codruta Kovesi, prezinta miercuri de la ora 11. 00 raportul de activitate al DNA. La sedinta va lua cuvantul si presedintele Klaus Iohannis, printre invitati numarandu-se si ambasadorul SUA, Hans Klemm.

LIVE VIDEO TEXTKovesi a prezentat bilantul DNA pentru 2017: S-au solutionat 3800 de dosare, s-au audiat 23.000 de persoane si au fost studiate 12 milioane de documente. Ne opunem slabirii legislatiei / Iohannis:Felicitari pentru activitate. Cifrele nu mi

Laura Codruta Kovesi, prezinta miercuri de la ora 11. 00 raportul de activitate al DNA. La sedinta va lua cuvantul si presedintele Klaus Iohannis, printre invitati numarandu-se si ambasadorul SUA, Hans Klemm. Tudorel Toader nu a venit la sedinta de bilant pana la acest moment, desi Kovesi a spus ieri in sedinta CSM ca i-a adresat o invitatie si i-a remis si raportul spre studiu.

Ambasadorul SUA, anunt DE ULTIM MOMENT despre revocarea lui KOVESI: Avem deplina incredere in

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, sambata, in contextul declansarii procedurii de revocare a lui Kovesi ca are incredere deplina in DNA si in conducerea sa. Facem multe.

Ambasadorul SUA, mesaj despre procurorii DNA

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, sambata, ca procurorii romani si ame.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )