Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ambasadorul SUA, un nou mesaj dur pentru Romania

Antena3 Antena3,
Ambasadorul SUA, un nou mesaj dur pentru Romania

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a transmis din nou un avertisment pe marginea modificarilor Legilor justitiei, poate cel mai dur de pana acum, vorbind despre faptul ca slabirea eforturilor anticoruptie ar putea. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj ingrijorator pentru Romania: Va fi grav

Fostul premier Victor Ponta are un mesaj ingrijorator pentru 2018 in ceea ce priveste Romania. 2018 va arata foarte rau. Va fi grav pentru buzunarele noastre. A trecut un an de la.

Avertismentul ambasadorului SUA: Slabirea legislatiei anticoruptie expune Romania amenintarilor Rusiei

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a lansat un avertisment autoritatilor de la Bucuresti, pe fondul discutiilor despre modificarea legilor Justitiei.

Ambasadorul SUA: Slabirea legislatiei anti-coruptie poate expune Romania la amenintari venite din partea Rusiei

SUA admira foarte mult progresul inregistrat in Romania in ce priveste eforturile de consolidare a institutiilor de guvernare democratica, imbratisarea unui viitor democratic, a valorilor democratice, a declarat ambasadorul american Hans Klemm la o masa rotunda in Targu Mures. Klemm a avertizat ca slabirea in Parlament a legislatiei anti-coruptie expune Romania la amenintari din partea Rusiei: Coruptia este o scena pe care actorii ostili o pot folosi pentru a sparge fundatia unui stat rezistent.

Ambasadorul SUA a avertizat ca slabirea legislatiei anti-coruptie poate expune Romania la amenintari venite din partea Rusiei

Ambasadorul american Hans Klemm a declarat ca slabirea in Parlament a legislatiei anti-coruptie expune Romania la amenintari din partea Rusiei. Coruptia este o scena pe care actorii ostili o .

Slabirea legislatiei anticoruptie poate expune Romania la amenintari venite din partea Rusiei

Slabirea legislatiei care permite un sistem judiciar independent si o lupta puternica impotriva coruptiei submineaza si rezistenta nationala si poate expune Romania la amenintari venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei, a afirmat ambasadorul SUA, Hans Klemm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )