Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert. continuă pe Hotnews

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Un nou mesaj de sustinere a luptei impotriva coruptiei, din partea SUA. Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis joi ca tara sa sprijina consolidarea institutiilor democratiei din.

Hans Klemm, ambasadorul SUA:Nu avem un aliat si un prieten mai bun decat Romania in aceasta parte a lumii

Statele Unite ale Americii nu au un aliat si un prieten mai bun decat Romania in regiune iar, pentru a atrage investitori americani, tara noastra trebuie sa asigure un climat de afaceri previzibil si transparent, a declarat, joi, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, potrivit Agerpres.

Kiev: Cateva sute de protestatari si-au instalat corturile in fata Parlamentului, pentru a sustine lupta anticoruptie

Cateva sute de protestatari ucraineni si-au instalat miercuri corturile in fata Parlamentului din Kiev, a doua zi dupa o importanta manifestatie, pentru a sustine accelerarea luptei anticoruptie, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )