Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amber Heard a recunoscut ca l-a lovit pe Johnny Depp. Detalii de la proces: Nu mi-am schimbat vreodata povestea

Adevărul Adevărul,
Amber Heard a recunoscut ca l-a lovit pe Johnny Depp. Detalii de la proces: Nu mi-am schimbat vreodata povestea

Actrita Amber Heard a recunoscut, in a doua zi de audieri in procesul intentat de fostul ei sot, Johnny Depp, ziarului The Sun pentru defaimare, ca l-a lovit pe actor pentru a o apara pe sora ei. continuă pe Adevărul

Amber Heard, noi acuzatii impotriva lui Johnny Depp. Mi-era teama sa nu ma omoare

De la divortul din 2016, Amber Heard si Johnny Depp sunt intr-un continuu razboi. Saptamana aceasta, actrita a fost chemata in instanta pentru a depune marturie in cadrul procesului intentat de fostul sot.

Actrita Amber Heard, despre monstrul Johnny Depp in fata judecatorului: Este foarte priceput sa manipuleze oamenii

Actrita Amber Heard a declarat luni, la Londra, in procesul pe care fostul ei sot, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului The Sun pentru defaimare, ca el a amenintat-o de mai multe ori ca o omoara, acuzatii pe care le-a facut si in urma cu un an, si ca este foarte priceput sa manipuleze oamenii, relateaza BBC, citat de news. ro.

Iubirile lui Johnny Depp. De ce a refuzat o starleta din filmele pentru adulti sa se culce cu actorul

Chiar daca nu mai are 30 de ani, Johnny Depp ramane o partida pentru tot mai multe femei. Amber Heard, ultima lui mare iubire, cu care a avut o ruptura urata, nu ar fi insa de aceeasi parere. Povestea lor a inceput inainte ca faimosul actor sa se separe de Vanessa Paradis. S-au cunoscut pe platourile The Rum Diary si au trait un amor nebun inca de la inceput, iar in anul urmator s-au mutat impreuna si s-au casatorit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )