Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ambulanta alba, noua isterie din Statele Unite. Panica transmisa prin Facebook a ajuns la primarul unui mare oras

Hotnews Hotnews,
 Ambulanta alba, noua isterie din Statele Unite. Panica transmisa prin Facebook a ajuns la primarul unui mare oras

Zvonuri terifiante raspandite de algoritmii Facebook au starnit temeri ca barbati care conduc dube albe rapesc femei pe tot teritoriul SUA pentru prostitutie si pentru a le vinde organele, scrie CNN. com. continuă pe Hotnews

Coreea de Nord avertizeaza ca are un cadou de Craciun pentru Statele Unite din cauza trucurilor sale prostesti

Coreea de Nord a transmis amenintari voalate la adresa Statelor Unite pe motiv ca ar fi tot amanat reluarea discutiilorpe tema programului nuclear si a sanctiunilor impuse de ONU, transmite The.

Statele Unite: Un tobogan de evacuare a cazut dintr-un avion si a aterizat in curtea unui barbat

Un tobogan gonflabil s-a prabusit dintr-un zbor al companiei Delta care plecase de la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris si care mergea spre Aeroportul International Logan din Boston. Dispozitivul a cazut duminica din acion in curtea unui barbat din Massachusetts, relateaza CNN.

Statele Unite: O femeie s-a prefacut ca ii e rau pentru a ocupa un loc mai bun in avion. Pilotii au hotarat sa aterizeze de urgenta

O femeie care s-a prefacut ca are probleme de sanatate in timpul unui zbor pentru a obtine un loc mai bun a determinat pilotii sa intoarca avionul si sa aterizeze de urgenta. Pasagera, al carei nume nu a fost dat publicitatii, zbura din Florida la Miami cand s-a vaitat ca are problemele respiratorii, noteaza The Independent.

Summit NATO: Trump va avea discutii separate cu liderii din statele est-europene, printre care si Romania

Presedintele american Donald Trump va avea discutii bilaterale cu Merkel, Macron si seful NATO, la Londra, in marja summit-ului aliantei, dar si un dejun de lucru cu liderii unor state din Europa de Est, printre care si Romania.

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )