Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. Medicul, o asistenta si un sofer au fost raniti

B1 B1,
Ambulanta implicata intr-un accident rutier. Medicul, o asistenta si un sofer au fost raniti

Un grav accident a avut loc in Timis, dupa ce un autoturism a lovit o ambulanta, relateaza stiri. tvr. ro. O ambulanta a fost izbita de catre un alt vehicul intr-un stalp de pe marginea. continuă pe B1

Ce faci cand esti implicat intr-un accident rutier. Situatiile cand ai voie sa muti masina de pe partea carosabila

Multi soferi implicati intr-un accident rutier au cunostinte vagi despre regulile care trebuie respectate imediat dupa producerea evenimentului neplacut.

INCREDIBIL: Adrian Mutu, implicat intr-un accident rutier chiar in ziua nuntii lui!

Adrian Mutu a fost implicat intr-un accident rutier chiar in ziua in care se cununa religios cu Sandra si in care fiul lor, Tiago, este botezat, anunta Antena3. Chiar la plecarea de la.

Adrian Mutu a fost implicat intr-un accident rutier chiar in ziua nuntii lui

Adrian Mutu a fost implicat intr-un accident rutier chiar in ziua in care se cununa religios cu Sandra si in care fiul lor, Tiago, este botezat. Potrivit cancan. ro, chiar la plecarea de la.

Un sofer a murit in urma unui accident rutier pe care l-a provocat

Incindentul de circulatie a avut loc in cursul noptii, anunta postul de televiziune Digi 24. Traficul rutier in zona ar fi fost blocat de politisti.

VIDEO Un sofer a murit carbonizat in urma unui accident rutier pe care l-a provocat, pe Soseaua Pipera din Capitala

Un barbat a murit ars de viu, duminica noapte, in urma unui accident auto pe care l-a provocat, pe Soseaua Pipera din nordul Capitalei. Autoturismul pe care il conducea s-a izbit cu viteza de o pasarela de pietoni, s-a rupt in doua si a luat foc. Potrivit martorilor oculari, soferul ramas incarcerat a murit in incendiu.

Accident rutier soldat cu trei victime in Defileul Jiului

Trei persoane au fost ranite si au ajuns la spital in urma unui accident de circulatie care a avut loc in aceasta dimineata pe Defileul Jiului.

Accident rutier produs de un adolescent de 15 ani: a scapat masina de sub control si a lovit un copac

Un minor a ajuns in spital, in urma unui accident pe care l-a produs pe un drum judetean, circuland cu masina fara a avea permis de conducere.

Accident rutier grav, in Capitala. O basculanta a lovit patru masini

Un accident grav a avut loc luni, in Capitala, dupa ce o basculanta a avariat patru autoturisme. Din primele informatii, soferul basculantei a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar,.

FOTO Accident rutier in Crangasi. Soferul unei basculante a pierdut controlul volanului, lovind patru masini

Un accident grav a avut loc, luni dupa-amiaza, in zona Crangasi din Capitala. Soferul unei autobasculante a pierdut controlul si a intrat in patru masini parcate la marginea trotuarului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )