Libnet.ro
UNICEF

01:06

O ambulanta s-a rasturnat intr-un sant din Vaslui: Echipajul medical si pacientul au fost raniti

B1 B1,
O ambulanta s-a rasturnat intr-un sant din Vaslui: Echipajul medical si pacientul au fost raniti

O ambulanta aflata in misiune s-a rasturnat, vineri, intr-un sant de pe marginea unui drum national din judetul Vaslui. Potrivit Mediafax, echipajul medical si pacientul aflat in ambulanta au fost raniti. continuă pe B1

O ambulanta s-a rasturnat intr-un sant: in urma accidentului, echipajul medical si pacientul transportat au fost raniti

O ambulanta aflata in misiune s-a rasturnat, vineri, intr-un sant de pe marginea unui drum national din judetul Vaslui. Potrivit Mediafax, echipajul medical si pacientul aflat in ambulanta au fost.

Protest al unor detinuti romani intr-o inchisoare din Sicilia: S-au blocat intr-o celula, denuntand conditiile de incarcerare

In jur de 12 detinuti romani au protestat, joi, intr-o inchisoare din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, relateaza Mediafax. Detinutii s-au blocat timp de 20 de ore intr-o celula, protestul.

UPDATE: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a ...

UPDATE: Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR, potrivit Mediafax. In cursul acestei zile, condamnatul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei .

General sirian: Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak. Siria nu are legatura cu aducerea teroristului in Romania

Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak, a declarat un general sirian pentru Vocea Rusiei. Acesta spune ca Siria nu are nicio legatura cu transferul omului de afaceri in Romania. Mai mult, generalul.

Gruia Stoica a fost la DIICOT: Am fost chemat intr-un dosar din 2005, dupa ce vreme de 8 ani nu mi s-a luat nicio declaratie

Omul de afaceri Gruia Stoia, proprietarul companiei desemnata castigatoarea licitatiei pentru preluarea CFRMarfa, a explicat, marti, ca a fost chemat la DIICOT pentru a da clarificari intr-un dosar din.

IGPR: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul ANP

Omar Hayssam a fost transferat, marti, dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR. Re.

O ambulanta cu un pacient din Vaslui s-a rasturnat intr-un sant

O ambulanta apartinand Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui a fost implicata intr-un accident rutier, in urma cu aproximativ 20 de minute, in localitatea Bacaoani, comuna Muntenii de Jos.

Accident mortal pe DC 32 in Caras-Severin, dupa ce un tractor s-a rasturnat intr-o rapa de 4 m

Din pacate un pasager a calatorit ilegal, in remorca, iar in urma impactului acesta si-a pierdut viata. Soferul este si la aceasta ora incarcerat.

VIDEO SOCANT Copii OPERATI cu ustensile industriale RUGINITE, intr-un SPITAL din R. Moldova.

Pare o gluma proasta dar asta se intampla, in realitate, intr-unul dintre cele mai mari spitale de copii din Republica Moldova. Copiii sunt operati cu bormasini industriale si cu clesti ruginiti, potrivit Timpul. md. Instrumentele folosite de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor. Totodata, in timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor scule intr-o operatie este .

Mai multi detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia.

Doisprezece detinuti romani au protestat, aproximativ 20 de ore, blocandu-se in celula unei inchisori din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, protestul incetand dupa interventia consulului Romaniei, informeaza Mediafax. Cei 12 romani au denuntat conditiile din Penitenciarul sicilian Poggioreale, unde sunt in total 2. 800 de detinuti, desi sunt doar 1. 500 de locuri. Protestul a inceput joi dimineata, cei 12 blocandu-se intr-o celula, unde au facut zgomote cu obiectele pe care le-au .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )