Libnet.ro
UNICEF

21:00

AmCham si CIS solicita Guvernului reconsiderarea unor masuri fiscale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
AmCham si CIS solicita Guvernului reconsiderarea unor masuri fiscale

Camera de Comert Americana in Romania AmCham) si Consiliul Investitorilor Straini CIS) solicita Guvernului sa reduca impozitul local pe cladiri pentru firme, un sistem de redeventa stabil si competitiv in industria petroliera si sa sustina. continuă pe Wall-Street Ro

Investitorii straini cer Guvernului reconsiderarea unor masuri fiscale angajate in relatia cu FMI

Camera de Comert Americana in Romania AmCham) si Consiliul Investitorilor Straini CIS) solicita Guvernului sa reduca impozitul local pe cladiri pentru firme, un sistem de redeventa stabil si competitiv in industria petroliera si sa sustina dezvoltarea serviciilor medicale private.

AmCham si FIC cer reconsiderarea unor masuri prevazute in Scrisoarea de Angajament cu FMI

Camera de Comert Americana in Romania AmCham) si Consiliul Investitorilor Straini CIS) cere Guvernului sa reduca impozitul local pe cladiri pentru firme, sa instituie un sistem de redeventa stabil si competitiv in industria petroliera, dar si sa sustina dezvoltarea serviciilor medicale private, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

AmCham si FIC au trimis Guvernului recomandarile lor cu privire la impozitul pe cladiri; redevente; contributia la sanatate pentru veniturile din chirii; reforma sistemului de sanatate

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) si Consiliul Investitorilor Straini FIC) atrag atentia asupra efectelor generate de unele masuri fiscale prevazute in Scrisoarea de Angajament a Guvernului Romaniei catre FMI sau aflate pe agenda Guvernului, de natura sa afecteze sistemul fiscal romanesc. Cele doua organizatii au analizat si au transmis Ministerului Finantelor Publice observatii si recomandari privitoare la impozitul pe cladiri; redeventele pentru industria petroliera; contributia la fondul de sanatate pentru veniturile din chirii si extinderea bazei de impozitare pentru contributia la fondul pe pensii; reforma sistemului de sanatate. Vezi recomandarile in detaliu din documentul atasat.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )