Libnet.ro
UNICEF

05:15

Amenda de 3.000 de lei pentru RADET dupa accidentul cu doua masini

Hotnews Hotnews,
 Amenda de 3.000 de lei pentru RADET dupa accidentul cu doua masini

Politistii au aplicat, luni, o amenda in valoare de 3. 045 de lei, dupa accidentul cu cele doua masini care au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unor lucrari RADET, pentru ca acordul pentru restrictii rutiere era expirat. continuă pe Hotnews

Gino Iorgulescu, daramat dupa accidentul provocat de fiul sau. Cum arata acum seful de la Liga! FOTO

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu l-a daramat pe Gino Iorgulescu, acest lucru fiind vizibil in cea mai recenta aparitie a seful LPF. La mai bine de doua luni de la tragedia de pe Soseaua Chitilei, Gino.

AFIR aloca peste 3,6 milioane lei pentru achizitia sistemelor informatice necesare implementarii PNDR

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de sisteme informatice all-in-one necesare desfasurarii activitatii specifice implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea estimata a contractului fiind de peste 3,6 milioane de lei, fara TVA, informeaza Agerpres.

Mircea Badea, mesaj pentru Diaspora dupa rezultatul alegerilor prezidentiale: E o dovada de coerenta si de consecventa a mesajului

Mircea Badea a transmis un mesaj catre romanii din diaspora, dupa ce Klaus Iohannis a castigat inca un mandat de presedinte al Romaniei. PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la puscarie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )