Libnet.ro
UNICEF

14:00

Amenda de 50.000 de lei pentru taierile ilegale de arbori din parcul Herastrau

B1 B1,
Amenda de 50.000 de lei pentru taierile ilegale de arbori din parcul Herastrau

Garda de Mediu a amendat cu 50. 000 de lei Administratia Domeniului Public Sector 1 pentru taierile de arbori din parcul Herastrau. Inspectorii au descoperit in urma controlului demarat pe 14 februarie ca numar de. continuă pe B1

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

ANPC: Amenzi contraventionale in valoare de 1,21 milioane de lei pentru CFR SA

ACTUALIZARE - Precizare CFR Calatori privind controalele efectuate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului --- Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, in perioada 06-07 februarie, la nivel national, o serie de actiuni de control care au vizat conditiile de trans and 172;port pe caile ferate, precum si serviciile de alimentatie oferite consumatorilor, in urma carora au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare de 1. 500 lei, au anuntat, ieri reprezentantii ANPC, in cadrul unei conferinte.

ESTIMARI SP PENTRU 2020: Creditele neperformante din bancile chineze, posibil sa urce cu 1.100 miliarde dolari

Sectorul bancar din China s-ar putea confrunta, anul acesta, cu o crestere a creditelor neperformante NPL) de pana la 7. 700 miliarde de yuani 1. 100 miliarde de dolari) daca epidemia cu noul coronavirus nu atinge punctul culminant pana in aprilie, a estimat, ieri, agentia de evaluare financiara S and P Global, transmite Reuters, conform Agerpres.

Turcia a eliminat vizele pentru cetatenii statelor occidentale din Europa

Ministerul de Externe de la Ankara a anuntat joi eliminarea vizelor pentru cetatenii mai multor stat.

Handbalista Cristina Neagu a primit o distinctie pentru intreaga activitate sportiva din partea Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a inmanat astazi handbalistei Cristina Neagu Cheia Bucurestiului si o Diploma de Excelenta pentru intreaga ei activitate sportiva. Firea a anuntat si faptul ca handbalista si CSM Bucuresti au stabilit prelungirea contractului pentru inca doua sezoane.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )