Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce amenda a decis CNA pentru Romania TV dupa ce Ghita a amenintat cu bataia protestatarii

Adevărul Adevărul,
Ce amenda a decis CNA pentru Romania TV dupa ce Ghita a amenintat cu bataia protestatarii

Postul de stiri Romania TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru lipsa de reactie a realizatorului Victor Ciutacu in momentul in care Sebastian Ghita a amenintat cu bataia protestatarii. continuă pe Adevărul

Cresc preturile si scade PIB-ul in euro: prognoza ingrijoratoare a CNSP pentru Romania

Trecand peste marketingul de campanie electorala al PSD-ALDE, situatia din Romania este mai grava decat acum un an, iar indicatorii acestei situatii sunt numerosi. Comisia Nationala de Strategie si Prognoza este o institutie care activeaza in subordinea Guvernului. Acest detaliu este unul foarte important, deoarece pronosticurile oferite se bazeaza pe informatii la prima mana. De [] .

CNA amendeaza Romania TV, dupa o interventie a lui Sebastian Ghita! Ce a spus acesta in direct

Romania Tv a fost amendata de CNA dupa ce moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, l-a lasat pe Sebastian Ghita sa ameninte si sa instige la violenta. Sebastian Ghita a vorbit in direct, prin legatura telefonica, in emisiunea prezentata de Victor Ciutacu. Cumva, cei doi se simt in largul lor atunci cand discuta tot felul de idei [] .

FCSB mentine suspansul in lupta pentru titlu dupa 2-0 la Craiova

Echipa FCSB a castigat, duminica seara, in deplasare confruntarea cu U Craiova 1948 CS, scor 2-0 1-0), partida care a contat pentru etapa a 8-a din playoff. Un succes care apropie echipa bucuresteana la doua puncte de liderul CFR Cluj, formatie care joaca luni seara in deplasare cu Astra Giurgiu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )