Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenda record in Danemarca. Cei doi soferi de TIR, sanctionati pe o autostrada din tara, sunt romani

B1 B1,
Amenda record in Danemarca. Cei doi soferi de TIR, sanctionati pe o autostrada din tara, sunt romani

Doi soferi romani au primit o amenda record pe o autostrada din Danemarca. Soferita si partenerul ei de drum au comis o serie de nereguli, iar valoare toata a amenzii a depasit 200. 000 de coroane daneze. Cei do. continuă pe B1

Amenda record primita de doi soferi romani de TIR pe o autostrada din Danemarca

Doi soferi romani de TIR, care circulau pe o autostrada din Danemarca, au fost amendati cu suma de 255. 000 de coroane daneze, anunta site-ul soferidinromania. ro. Amenda a fost platita in ziua urmatoare acordarii ei, a confirmat politia daneza.

Gestul socant facut de un roman de Anul Nou in Spania: Si-a ucis sotia, dupa care s-a sinucis. Cei doi copii minori au fost martori la scena de groaza

O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani a socat politia din Madrid in noaptea de Revelion. Barbatul si-a omorat sotia cu sange rece, dupa care s-a sinucis, iar cei doi copii minori ai cuplului.

Cei doi tineri care au rapit o fata de 18 ani, retinuti

Cei doi tineri care au rapit o fata in varsta de 18 ani, urcand-o cu forta intr-un autoturism, intr-o comuna doljeana, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Clipe de groaza pentru o mama: si-a gasit cei doi copii inconstienti in baie

Doi frati, in varsta de 9, respectiv 13 ani, dintr-o suburbie a orasului Negresti, din judetul Vaslui, au fost gasiti inconstienti de mama, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon si gaz metan, in baie.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )