Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

Antena3 Antena3,
Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. continuă pe Antena3

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Premierul Ludovic Orban a trimis Corpul de control la CNAIR pentru verificarea contractului la lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a ancheta derularea contractului pentru lotul 3 al Autostrazii.

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

Klaus Iohannis ii cheama in sedinta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe alti ministri, pentru evaluarea masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban, dialog cu Angela Merkel pe tema muncitorilor sezonieri din Germania

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut astazi, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german.

Reactia lui Orban dupa ce a baut si a fumat in biroul de la Guvern: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Intr-o declaratie pentru Mediafax, premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut poza in care apare cu tigara in mana si cu berea in fata in biroul sau de la Palatul Victoria.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )