Libnet.ro
UNICEF

17:45

Amenda uriasa pentru casa de pariuri care a preluat dreptul de utilizate a marcilor Stanleybet

Adevărul Adevărul,
Amenda uriasa pentru casa de pariuri care a preluat dreptul de utilizate a marcilor Stanleybet

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 229. 496 lei aproximativ 50. 000 euro) Westgate Romania SRL pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta. continuă pe Adevărul

Amenda uriasa pentru un jucator al Barcelonei

Chilianul Arturo Vidal este obligat sa plateasca aproape un milion de dolari amenda pentru un incident petrecut intr-un club de noapte.

Surse: Proprietarul Cavalli cauta actionar minoritar pentru casa de moda

Fondul de private equity Clessidra a angajat grupul de consultanta Rothschild ca sa analizeze optiunile pe care le are la dispozitie pentru gasirea unui actionar minoritar pentru casa de moda Roberto Cavalli, in vederea finantarii cresterii companiei, conform unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

[P] Design de interior pe care ti-l poti permite pentru casa ta

Toata lumea isi doreste o casa frumoasa si amenajata cu stil, dar mai ales functionala, in care sa se relaxeze dupa o zi lunga de munca. Toate bune si frumoase, dar cum se intampla in mod normal? incepi cu o luuunga cautare pe net dupa idei de amenajare, obiecte de mobilier, finisaje si dupa multe ore pierdute esti gata sa incepi goana prin magazine cu speranta ca vei gasi obiectele respective, unde surpriza: nu prea le gasesti si mai mult habar n-ai daca obiectele o sa se potriveasca in casa ta. Sunt sanse foarte mari sa constati ca fotoliul nu se potriveste cu masa, patul nu incape in dormitor si multe altele.

DiscoverEU: inca 12.000 de calatorii gratuite prin Europa pentru tineri, din care 450 pentru Romania. inscrierile incep in 29 noiembrie

Comisia Europeana va lansa o noua runda a programului DiscoverEU, astfel ca vor fi acordate 12. 000 de permise gratuite de calatorie in Europa, in perioada 15 aprilie - 31 octombrie 2019, pentru tinerii cu.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Sergio Mattarella: Am transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati in Italia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta in Italia, cu omologul Sergio Mattarella, ca a transmis multumiri pentru felul in care romanii sunt tratati si integrati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )