Libnet.ro
UNICEF

06:45

Amendamentul referitor la frecventarea orei de Religie a fost avizat pozitiv de Comisia juridica a Senatului

B1 B1,
Amendamentul referitor la frecventarea orei de Religie a fost avizat pozitiv de Comisia juridica a Senatului

Propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, privind frecventarea orei de religie, a fost avizata, marti, de Comisia juridica a Senatului, informeaza Mediafax. Astfel, elevii vor participa la ora de. continuă pe B1

Amendamentul referitor la frecventarea orei de religie, avizat pozitiv

Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv amendamentul Legii educatiei propus de catre Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, referitoare sa frecventarea orei de religie, informeaza Mediafax.

Fara ora de religie! Comisia juridica a Senatului a avizat pozitiv amendamentul referitor la frecventarea orei de Religie

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, potrivit carei elevii participa la ora de Religie sau se pot muta de la ora de religie a unui alt cult doar in urma unei cereri scrise, a lor daca sunt.

Frecventarea orei de Religie - aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Senatului

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, potrivit carei elevii participa la ora de Religie sau se pot muta de la ora de religie a unui alt cult doar in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1987 seconds )