Libnet.ro
UNICEF

18:00

AMENINTARE CU BOMBA la Curtea de Apel Bucuresti: Procesele au fost SUSPENDATE! Este STARE DE ALERTA in centrul Capitalei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
AMENINTARE CU BOMBA la Curtea de Apel Bucuresti: Procesele au fost SUSPENDATE! Este STARE DE ALERTA in centrul Capitalei (FOTO, VIDEO)

Este stare de alerta in centrul Capitalei! O amenintare cu bomba a fost sesizata la Curtea de Apel Bucuresti, iar autoritatile au decis suspendarea de urgenta a tuturor proceselor pana la lamurirea. continuă pe B1

Alerta falsa cu BOMBA la Curtea de Apel Bucuresti: Procesele au fost SUSPENDATE! (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit a fi una falsa a anuntat Politia Romana in urma verificarilor facute in cladire. Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii sunt evacuati

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce o persoana necunoscuta a anuntat prin 112 ca in incinta cladirii se afla un sistem exploziv. Apelul a fost facut la ora 12.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti, in urma unui apel la 112 facut in jurul orei 12. 20, in care se sustinea ca exista un dispozitiv exploziv in incinta, transmite Digi 24.

UPDATE Alerta falsa cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti, in urma unui apel la 112 facut in jurul orei 12. 20, in care se sustinea ca exista un dispozitiv exploziv in incinta, transmite Digi 24. 56 Alerta cu bomba s-a dovedit falsa, in urma controalelor desfasurate in cladire, anunta Politia Romana.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti a fost falsa

Update: Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit falsa, in urma controalelor desfasurate in cladire, anunta Politia Romana, care precizeaza ca vor fi facute verificari pentru gasirea.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

ACTUALIZARE 14:45 Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit a fi falsa Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit falsa, in urma controalelor desfasurate in cladire, anunta Politia Romana, care precizeaza ca vor fi facute verificari pentru gasirea barbatului care a sesizat prin 112 existenta unui dispozitiv exploziv si vor fi luate masurile care se impun. ---------------- Politia Capitalei a fost sesizata astazi, prin 112, cu privire la faptul ca in interiorul Curtii de Apel Bucuresti se afla o bomba. Autoritatile evacueaza cladirea si a fost solicitat si sprijin pirotehnic.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

Politia Capitalei a fost sesizata astazi, prin 112, cu privire la faptul ca in interiorul Curtii de Apel Bucuresti se afla o bomba. Autoritatile evacueaza cladirea si a fost solicitat si sprijin pirotehnic.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

Politia Capitalei a anuntat, luni, ca o persoana necunoscuta a informat la 112 despre existenta unui sistem exploziv in incinta Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit sursei citate, au fost luate masuri din.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )