Libnet.ro
UNICEF

16:30

Amenintare cu bomba in timp ce Joe Biden ajungea la Capitoliu. Ce se intampla in SUA

Playtech Playtech,
Amenintare cu bomba in timp ce Joe Biden ajungea la Capitoliu. Ce se intampla in SUA

Autoritatile din SUA sunt alertate, dupa ce s-a semnalat o amenintare cu bomba la Curtea Suprema a SUA, chiar in timpul sosirii lui Joe Biden la Capitoliu, unde va depune juramantul de investitura. UPDATE: Joe Biden a fost investit in functie drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Distinsi oaspetii, aceasta este ziua . continuă pe Playtech

Amenintare cu bomba la Washington in timpul sosirii lui Joe Biden la Capitoliu

Autoritatile americane sunt in alerta dupa ce a fost semnalata o amenintare cu bomba la Curtea Suprema din Statele Unite, in acelasi timp cu sosirea lui Joe Biden la cladirea Capitoliului, acolo unde urmeaza sa depuna juramantul de investitura.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Americanii, cu ochii pe Capitoliu unde astazi are loc investirea presedintelui ales Joe Biden. O ceremonie fara precedent INFOGRAFIE FOTO VIDEO

Pandemia COVID19 si conditiile speciale de securitate vor face ca ceremonia de inaugurare a presedintelui ales Joe Biden sa arate, astazi, foarte diferit de cele anterioare.

Joe Biden a depus juramantul. America are un nou presedinte. Biden: Vocea poporului a fost auzita. Sunt multe lucruri de reparat

Ceremonia de investitura a presedintelui Joe Biden a decurs fara incidente. Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au depus juramantul in functiile de presedinte si vicepresedinte ai Statelor Unite ale Americii.

Uita ca 75 de milioane de oameni au votat pentru el: Ce ce ganduri intra partizanii lui Trump in mandatul lui Joe Biden

Au votat pentru Donald Trump, la fel ca aproape alti 75 de milioane de americani, si au decis sa boicoteze miercuri ceremonia de investitura a lui Joe Biden. Refuza in continuare sa recunoasca victoria lui Biden ca fiind legitima si spun ca revoltele de la Capitoliu nu au fost opera suporterilor fostului presedinte. Se tem ca vor fi redusi la tacere de democrati. AFP a intervievat telefonic cativa dintre partizanii lui Donald Trump, pentru a vedea cu ce ganduri intra in noul mandat prezidential.

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti, despre ceremonia investirii lui Joe Biden: Amenintarea cu bomba este foarte reala

Antena 3 pregateste un adevarat maraton jurnalistic menit sa acopere cel mai important eveniment de peste ocean din acest moment, investirea noului presedinte Joe Biden. De la Washington, Pete Muntean, jurnalist CNN cu origini romanesti a vorbit despre starea de asediu instaurata in Washington, din cauza amenintarilor venite din partea sustinatorilor lui Donald Trump.

Prima postare a lui Joe Biden pe Twitter, in calitate de presedinte: Nu e timp de pierdut cand vine vorba de gestionarea crizei...

Presedintele american Joe Biden a postat miercuri pe contul de Twitter @POTUS primul mesaj de dupa ceremonia de investitura. POTUS este cunoscuta prescurtare a titulaturii President Of The United States - Presedintele Statelor Unite.

SUA, in tensiune. Washington arata ca o tabara baricadata, in asteptarea investirii presedintelui ales Joe Biden FOTO

Un barbat inarmat a fost arestat la Washington, in timp ce incerca sa treaca peste unul dintre numeroasele puncte de control de langa Capitol Hill, unde Joe Biden va depune juramantul in cateva zile. Capitala Washington arata ca un oras in asediu. Membrii Garzii Nationale au fost mobilizati in mai multe state americane, si garduri au fost instalate in jurul unor parlamente locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )