Libnet.ro
UNICEF

09:45

AMENINTARE. Starea de tensiune din Franta este in crestere. Operatiunea Maracine, razboi civil cu musulmanii

România Liberă România Liberă,
AMENINTARE. Starea de tensiune din Franta este in crestere. Operatiunea Maracine, razboi civil cu musulmanii

Un jurnalist afirma ca are dovezi conform carora autoritatile franceze pregatesc o actiune ampla pentru a elimina din tara pericolul terorist ce a inceput sa se manifeste tot mai frecvent, angrenand si femei, si tineri la varsta adolescentei. continuă pe România Liberă

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Procurori: A fost o disputa privata, nu un act terorist

45: Autorul atacului de la un supermarket din Franta, care a ranit grav doua persoane, s-a predat UPDATE: Procurorii francezi au transmis ca, din primele informatii, se pare ca atacul de la.

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Doua persoane au fost ranite grav

Un barbat a deschis focul luni in fata unui supermarket din Port-Marly, localitate situata la 30 km vest de Paris, si a ranit grav doua persoane, informeaza Le Parisien pe site-ul sau de internet si.

ISIS tace pe retelele de socializare din Franta. Cum a reusit Parisul sa opreasca propaganda Statului Islamic?

Asa-numita Lege Urvoas, adoptata de Franta in iunie, la initiativa ministrului justitiei, Jean-Jacques Urvoas, ca si slabirea grupului Statul Islamic pe teren, au constrans ISIS sa devina mai vigilent pe interne, in special pe Twitter, scrie cotidianul francez Le Figaro.

ISIS tace pe retelele de socializare din Franta. Cum a reusit Parisul sa faca asta?

Asa-numita Lege Urvoas, adoptata de Franta in iunie, la initiativa ministrului justitiei, Jean-Jacques Urvoas, ca si slabirea grupului Statul Islamic pe teren, au constrans ISIS sa devina mai vigilent pe interne, in special pe Twitter, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Demisia lui Gabriel Oprea din Senat este un aparent pas inapoi. Fostul ministru de Interne ramane cu imunitatea intacta. Ce ar fi trebuit sa faca daca voia sa fie anchetat in cazul Gigina

Gabriel Oprea a anuntat ca va demisiona din Senat, pe fondul manifestatiilor de strada generate de refuzul Senatului de a accepta urmarirea sa penala. insa el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cerere a procurorilor, bazata pe probe noi.

in Romania, un copil din trei este afectat de saracie

Ministerul Muncii considera ca este nevoie de o abordare noua pentru combaterea saraciei, in conditiile in care acest fenomen s-a intensificat in ultimii ani in Romania si afecteaza unul din trei copii, a declarat secretarul de stat Oana Toiu, potrivit unui comunicat al Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice MMFPSPV).

Georgescu (BNR): Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Florin Georgescu, citat de Agerpres. Georgescu s-a mai referit recent la subiectul subcapitalizarii firmelor rin Romania, aratandu-si ingrijorarea ca in legislatia romananunicaieri nu este prevazuta institutia statului care trebuie sa actioneze ca persoana interesata pentru capitalizarea sau dizolvarea firmelor cu pierderi care si-au consumat capitalul peste limitele legale.

Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )