Libnet.ro
UNICEF

21:15

Amenintari cu bomba la Moscova: Mai multe mall-uri si o gara au fost evacuate

Hotnews Hotnews,
 Amenintari cu bomba la Moscova: Mai multe mall-uri si o gara au fost evacuate

O gara si 12 mall-uri din Moscova au fost evacuate miercuri, dupa o serie de amenintari anonime cu bomba, a scris agentia de stiri Ria, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Amenintarile cu bomba din Moscova au fost farse / Acestea ar fi fost facute de pe un numar nregistrat n Ucraina

Amenintarile cu bomba dintr-o gara si mai multe centre comerciale din Moscova au fost facute de pe un numar de telefon inregistrat in Ucraina, a declarat pentru agentia de presa Tass o sursa din cadrul politiei, relateaza Mediafax. Toate apelurile s-au dovedit a fi farse.

Veste BOMBA pentru toti romanii: De acum vor primi mai multe pensii fiecare! Vezi de ce documente ai nevoie...

Persoanele care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care a fost lucrator calificat. Astfel, in functie de legislatia fiecarei tari, pot.

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, acuza mai multe site-uri de stiri ca au publicat informatii false despre o presupusa audiere a sa la DNA, in cadrul careia le-ar fi spus procurorilor ca PSD urmeaza s?.

Un nou CUTREMUR violent: 6,3 grade si SUTE de victime! Specialistii din mai multe tari sunt in alerta

Cel putin 700 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,3 grade pe scara Richter, produs duminica in Iran, in apropierea zonei de frontiera cu Irak, anunta NDTV. Seismul a mai fost simtit de.

Fenomenul dramatic care omoara mai multe femei decat accidentele rutiere

Asociatia COMMA din Cluj atrage atentia, pe Facebook, asupra acelor momente ce omoara femeile decat o fac accidentele rutiere. Asociatia a fost fondata de o suedeza.

Andreea ESCA, surprinsa in IMAGINILE ANULUI: Totul s-a intamplat dupa mai multe ore de SUFERINTA... (FOTO)

Andreea Esca reuseste sa imbine munca cu distractia si dedica de fiecare data timp prietenilor ei. Stirista si-a invitat la masa cei mai buni prieteni si, pentru ca totul sa iasa bine, a decis sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )