Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenintari din partea Rusiei. Romania este si ea vizata

Antena3 Antena3,
Amenintari din partea Rusiei. Romania este si ea vizata

Valentina Matvjenko, presedintele camerei superioare a Parlamentului din Rusia, a declarat miercuri ca raspunsul Moscovei pentru sanctiunile americane va fi unul tintit si dureros, conform agentiilor ruse, scrie. continuă pe Antena3

Pivnicieru spune ca nu a simtit presiuni din partea serviciilor secrete cnd a fost ministru al Justitiei. Ea a precizat ca a lasat la MJ un proiect privind lichidarea arhivei SIPA

Fostul ministru al Justitiei Mona Pivniceru a declarat, marti, dupa audierea in Comisia parlamentara de ancheta SIPA, ca la plecarea din functie a lasat un proiect de hotarare privind lichidarea arhivei SIPA, informeaza Agerpres. Pivniceru a mai spus ca nu a simtit presiuni din partea serviciilor secrete in perioada mandatului de ministru al Justitiei.

Borbely: Romania este printre primele tari care a elaborat strategia de dezvoltare durabila

Laszlo Borbely, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabila, a declarat ca Romania este printre primele tari care a elaborat strategia de dezvoltare durabila. in perioada urmatoare, care e.

O romanca a primit o bursa extrem de prestigioasa din partea presedintelui Google si fondatorului Nike

Medicul roman Sevda Memet din Constanta a primit o bursa in cadru celui mai prestigios program educational de business al Universtitatii Stanford, master in administrarea afacerilor, considerat cel mai bun din lu.

Florin Citu: Guvernul pregateste nationalizarea Pilonului II de pensii. Ar fi o dovada publica de prostie din partea PSD

Presedintele Comisiei economice din Senat, liberalul Florin Citu, arunca bomba in scandalul legat de Pilonul II de pensii. La sfarsitul intalnirii de marti cu reprezentantii Asociatiei pentru Pensiile.

CEO-ul BVB se teme de o amenda din partea Consiliului Concurentei

Potentialul risc de a incepe o investigatie la Consiliul Concurentei pe schema de tarifare a Bursei de Valori Bucuresti trebuie sa dispara, iar pe ordinea de zi a Adunarii Generale din 16/17 aprilie se afla anularea deciziei de revizuire a schemei, a declarat directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), Adrian Tanase, intr-un interviu.

Un LIDER al grupului Noi suntem Statul!, beneficii de MILIOANE din partea FRF

Razvan Burleanu, din postura de sef la Casa Fotbalului, i-a oferit lui Vasile Dancu,apropiat al actualului sef al FRF si personaj-cheie in operatiunile grupului Noi suntem Statul, mai multe contracte.

Asociatia de Transplant Pulmonar despre primul transplant din Romnia: ngrijorarea noastra este legata de evolutia pacientului. Cine l monitorizeaza? Cine stabileste tratamentul?

Presedintele Asociatiei Romane de Transplant Pulmonar, Adrian Popa, afirma, dupa efectuarea primului transplant de plaman din Romania, ca ingrijorarea noastra majora este in legatura cu evolutia pacientului dupa operatie - cine il monitorizeaza ? Cine stabileste tratamentul imunosupresor si dozajul? Daca apar complicatii cum va fi tratat/monitorizat? Adrian Popa adauga ca Am aflat ca nu s-a facut nicio modificare cadrului legal. Se face iarasi pe genunchi.

Herta Muller, laureata a premiului Nobel, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Care este motivul (VIDEO)

Herta Muller, laureata a premiului Nobel pentru literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit niciodata cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )