Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenzi de 2 mil. euro pentru cinci producatori de lactate pentru trucarea unor licitatii din Programul Cornul si Laptele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi de 2 mil. euro pentru cinci producatori de lactate pentru trucarea unor licitatii din Programul Cornul si Laptele

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci companii producatoare de lactate cu amenzi in valoare totala de 8. 540 lei aproximativ 1,9 milioanne euro) pentru trucarea unor licitatii organizate in anii 2010 si 2011, la nivelul judetelor Giurgiu,. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul industriei de mezeluri bugeteaza investitii de 8 mil. euro pentru 2017

Caroli Foods Group, cel mai mare jucator din industria locala de mezeluri, inchide anul acesta cu investitii de patru milioane de euro, urmand ca pentru 2017 suma sa se dubleze, a anuntat Roxana Manolescu, CFO al companiei.

Cladirea de birouri Banu Antonache din zona Floreasca obtine o refinantare de circa 7 mil. euro

Adval Asset Management, companie care administreaza in Romania un portofoliu imobiliar de aproximativ 100 de milioane de euro, a obtinut un credit de 6,7 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Banu Antonache din Bucuresti.

Germania lanseaza un program de 150 de milioane de euro, pentru a-i ajuta pe refugiati sa revina in tarile de origine

Autoritatile germane vor lansa un program de 150 de milioane de euro pentru a-i ajuta pe solicitatii de azil care nu au perspective sa ramana in Germania, pentru ca ei sa revina in tarile de origine.

Tranzactie in constructii. Gigantul Saint-Gobain cumpara compania romaneasca Pietta Glass Working, cu afaceri de 20 mil. euro

Saint-Gobain, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii la nivel global, achizitioneaza intregul capital social al companiei romanesti Pietta Glass Working, care activeaza in domeniul procesarii sticlei pentru aplicatii.

Autostrada doar pe hartie: 300 de milioane de euro pentru studiul de fezabilitate la Targu Mures - Iasi (VIDEO)

300 de milioane de euro. Atat vrea Guvernul sa dea doar pe studiul de fezabilitate pentru autostrada Targu Mures-Iasi. Totul face parte din proiectul executivului de reforme economice pentru perioada.

Avem nevoie de aproape 2 miliarde euro pentru cresterea eficientei energetice

Bugetul necesar in urmatorii patru ani pentru cresterea eficientei energetice in sectorul rezidential este estimat de Guvern la echivalentul a 1,66 miliarde euro, dupa cum reiese din documentul strategic final Romania competitiva, elaborat de Executiv.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )