Libnet.ro
UNICEF

21:15

Amenzi de 50.000 lei pentru restaurantele de pe litoral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi de 50.000 lei pentru restaurantele de pe litoral

Douazeci si trei de unitati de alimentatie publica de pe litoral au fost amendate de inspectorii sanitar veterinari, in ultima saptamana,cu aproape 50. 000 lei pentru mizerie si deficiente privind mancarea. Aproape jumatate dintre acestea sunt restaurante. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi de 50.000 lei pentru restaurantele de pe litoral

Douazeci si trei de unitati de alimentatie publica de pe litoral au fost amendate de inspectorii sanitar veterinari, in ultima saptamana,cu aproape 50. 000 lei pentru mizerie si deficiente privind mancarea. Aproape jumatate dintre acestea sunt restaurante.

Zeci de angajatori, controlati de ITM. Inspectorii au aplicat amenzi de 40.000 de lei pentru neregulile descoperite

Zeci de angajatori au fost verificati de inspectorii ITM in perioada 23 27 iulie, controalele fiind efectuate in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, constructii, silozuri, brutarii, restaurante, alte domenii de activitate.

PENTRU CA POATE: Seful Casei de Asigurari de Sanatate Bacau si-a dat spor de vatamare de 2.200 de lei pentru ca sta in fata calculatorului

Ion Marius Savin, directorul general al CJAS Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate) Bacau incaseaza lunar, pe langa salariu suma de 2. 200 de lei, spor de vatamare, pentru ca sta in fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )