Libnet.ro
UNICEF

14:45

Amenzi de 60.000 de lei pentru 20 de persoane din Arges care participau la Focul lui Sumedru

B1 B1,
Amenzi de 60.000 de lei pentru 20 de persoane din Arges care participau la Focul lui Sumedru

Masurile restrictive impuse pe fondul pandemiei de coronavirus au fost incalcate in Arges de un grup de 20 de persoane care au participat la o manifestare traditionala cunoscuta sub denumirea de Focul lui. continuă pe B1

CLUJ: Peste 230 de amenzi, in valoare de 38.200 de lei, pentru nerespectarea masurilor anti COVID-19

Politistii clujeni au aplicat, intr-o zi, 237 de amenzi, in valoare totala de 38. 200 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19, conform Agerpres.

Ce a gasit o femeie din Arges intr-o parcare. Politia i-a batut la usa dupa fix 3 zile

Politia i-a batut la usa unei femei, dupa fix 3 zile de cand a gasit ceva intr-o parcare. O femeie din Arges s-a trezit cu politia la usa la trei zile dupa ce aceasa gasise 10. 000 de lei intr-o parcare din fata unui complex comercial din Pitesti. O femeie din Arges a gasit o mare .

Atentie, soferi! Un barbat a platit o amenda de 1305 lei pentru aceasta greseala banala: Dumneavoasta vorbiti serios?

Vesti proaste pentru soferi, dupa ce politistii au inceput sa dea amenzi usturatoare pentru neregulile intalnite in trafic. Recent, Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook o situatie in care un sofer nedisciplinat a incasat o amenda uriasa pentru incalcarea regulilor de circulatie. Acest semnal este tras pentru a avertiza si restul soferilor .

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

Ciolacu si Tudose, amendati de politie pentru ca nu au respectat distantarea sociala intr-o pensiune. in total, au fost date amenzi de 21.000 de lei pentru 11 contraventii

Liderul PSD Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, surprinsi la o masa intr-un restaurant al unei pensiuni din localitatea Monteoru, alaturi de alte persoane, au fost amendati pentru incalcarea prevederilor privind distantarea sociala. in total au fost sanctionate 11 contraventii, amenzile ridicandu-se la 21. 000 de lei.

O femeie din Arges a gasit 10.000 de lei intr-o parcare si a crezut ca poate sa-i pastreze. Dupa patru zile cineva i-a batut la usa

O femeie din judetul Arges a gasit in parcarea unui magazin 10. 000 de lei si nu a stat nicio clipa pe ganduri si a decis sa ii pastreze. Dupa patru zile, cand deja isi facea planuri de viitor, cineva i-a.

Vinovatii pentru alcoolul contrafacut, din cauza caruia au murit 17 persoane, trimisi in judecata

La finalul saptamanii trecute, procurorii ieseni au trimis in judecata trei cetateni de origine araba, fiind acuzati de omor calificat dupa ce au omorat 17 persoane punand in vanzare alcool sanitar.

Dosarul spirtului contrafacut: Doi irakieni si un iordanian, trimisi in judecata pentru moartea a 17 persoane din judetul Iasi

Trei cetateni straini care ar fi contrafacut alcool sanitar si l-ar fi vandut in perioada starii de urgenta din primavara au fost trimisi in judecata in dosarul de omor cu 17 victime, potrivit Ziarul de Iasi.

Coronavirus: Mai multe persoane au incercat sa dea foc Institutului pentru boli infectioase din Germania

Mai multe persoane au atacat Institutul Robert Koch din Germania cu cocktailuri Molotov provocand daune minore cladirii, a spus duminica politia, relateaza Reuters.

Lidl doneaza 20 de concentratoare de oxigen pentru Spitalul Judetean din Botosani

Lidl a donat 20 de concentratoare de oxigen pentru Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, pentru pacientii infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )